CELEBRITIES

O David Beckham έκανε μία εξομολόγηση για τον γάμο του με τη Victoria


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2018

abaca_637630_005.jpg

Δεκαεννέα χρόνια πριν, ο David Beckham φόρεσε ένα μωβ κοστούμι με ένα ψηλό καπέλο και παντρεύτηκε τη Victoria Beckham, με την οποία είναι μαζί από τότε. Γνωρίστηκαν πρώτη φορά στο player's lounge της Manchester United το 1997, και όπως είχε πει η Victoria στο W, "δεν ήξερε ποιος ήταν", αλλά μέχρι το 1999, όχι μόνο είχαν βαφτιστεί Posh και Becks, αλλά είχαν παντρευτεί με τη βοήθεια του γιου τους Brooklyn, που τους έφερε τις βέρες. (Από τότε, έκαναν ακόμα τρία παιδιά - τον Romeo, τη Harper και τον Cruz).

Επιπλέον, ο David έδωσε πρόσφατα ένα update για τον γάμο και τη ζωή τους στο σπίτι, σε μία συνέντευξη με την αυστραλέζικη εκπομπή The Sunday Project, σε ένα preview των 40 δευτερολέπτων που έχει ήδη αρχίσει να προκαλεί συζητήσεις. Ξεκινώντας με εκείνον να χαμογελά λέγοντας "Νιώθω πως τα πάω καλά, αλλά είναι δύσκολα", το κάνει να φαίνεται ως μία πολύ ειλικρινή συνέντευξη, και τον δείχνει να μιλά για εκείνον και τη Victoria δύο δεκαετίες μετά. "Το να είσαι παντρεμένος όσο καιρό είμαστε εμείς παντρεμένοι, ξέρεις, είναι πάντα σκληρή δουλειά", είπε. "Γίνεται λίγο πιο περίπλοκο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Η δήλωση έρχεται μετά από διάφορες φήμες περί διαζυγίου για το ζευγάρι, που πρόσφατα εμφανίστηκαν πρώτη φορά μαζί σε red carpet από το 2015. Ο εκπρόσωπός του διέψευσε όλες αυτές τις φήμες, νωρίτερα αυτή τη χρονιά, αποκαλώντας τες "πολύ τρομακτικό και ντροπιαστικό χάσιμο χρόνου". 

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.