CELEBRITIES

H Karlie Kloss παντρεύτηκε κρυφά και το νυφικό της ήταν υπέροχο


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2018

abaca_643795_242_1.jpg

Η Karlie Kloss διατήρησε τη σχέση της με τον Joshua Kushner σε χαμηλούς τόνους τα τελευταία 6 χρόνια που είναι μαζί. Οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως ο γάμος τους έγινε εξίσου μυστικά  Η Kloss μοιράστηκε στο Instagram και στο Twitter μία φωτογραφία από την τελετή του γάμου της, το απόγευμα τα ίδια μέρας, γράφοντας απλά "10.18.2018 ️."

Η Kloss, που είναι 26 χρονών, top model και πρώην άγγελος της Victoria Secret και ο Kushner, που είναι 33 και businessman, επενδυτής και γιός του μεγιστάνα Charles Kushner, γνωρίστηκαν το 2012 και τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς αρραβωνιάστηκαν. Σύντομα, η Kloss έδειξε στα social media το υπέρλαμπρο δαχτυλίδι αρραβώνων της. Ήταν τότε που η Kloss άρχισε να μιλάει δημόσια για την σχέση της (ενώ την ίδια περίοδο ανέφερε ότι εκείνη και ο Kushner δεν θα μιλήσουν για τα πολιτικά δρώμενα που σχετίζονται γύρω από τον αδερφό του Kushner, Jared και γαμπρό του Donald Trump). Δεν υπήρξε κάποια ένδειξη πως το ζευγάρι σχεδίαζε τόσο σύντομα τον αρραβώνα του, έτσι η είδηση για τον γάμο τους αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Σύμφωνα με το People, το νυφικό της Kloss ήταν κλασσικό και πολύ κομψό, σχεδιασμένο από την Maria Grazia Chiuri, creative director του οίκου Dior. Το περιοδικό επιπλέον αναφέρει ότι η Εβραϊκή τελετή πραγματοποιήθηκε κάπου στο Βόρειο μέρος της Νέας Υόρκης και ότι παραβρέθηκαν μόνο 80 άτομα. Δεν έγινε όμως μεγαλύτερη αναφορά για τα άτομα αυτά, αν και ο Jared Kushner και η Ivanka Trump επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη σήμερα το πρωί. Παρ' όλα αυτά, το ζευγάρι σχεδιάζει ακόμα μια δεξίωση μέσα στην άνοιξη με ακόμα περισσότερους καλεσμένους από την οικογένεια και τον φιλικό τους περίγυρο.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να είμαι τόσο μυστικοπαθής σχετικά με την προσωπική μου ζωή. Η Carolina Herrera πάντα έλεγε ‘’Μια γυναίκα που είναι ανοιχτό βιβλίο είναι βαρετή’’, δήλωσε στο Entertainment Tonight τον Απρίλιο η Kloss. "Δεν υπάρχει υπάρχει πλέον μυστήριο. Ξέρω ακριβώς τι είναι σημαντικό για εμένα στη ζωή μου. Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από τον κόσμο, απλά προτιμώ ένα λίγο πιο ιδιωτικό lifestyle. Αλλά δεν έχω τίποτα να κρύψω!’’

 

Δείτε ακόμη: Το γραφείο της Karlie Kloss μοιάζει με το σπίτι των ονείρων μας

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.