CELEBRITIES

Η Julia Louis-Dreyfus νίκησε τον καρκίνο του μαστού


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2018

20170928_zaa_p124_011_1.jpg

Tην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών της έκανε η κωμική star Julia Louis-Dreyfus.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο show του Jimmy Kimmel, και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, την οποία έδινε από το 2017. "Είναι σημαντικό να μιλάμε για την υγεία και την περίθαλψη", εξομολογήθηκε. "Διαπραγματεύτηκα πολύ την ιδέα, ως κάποια που πολεμάει με την ασθένεια, ότι η ιδέα του να μην έχω ασφάλεια υγείας -την οποία προσωπικά έχω- είναι εντελώς τρομακτική. Και για αυτό η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη πρέπει να είναι για όλους". Η ασθένεια έκανε την Julia να σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς Veep, στην οποία παίζει. "Αρχικά είχα την ιδέα να κάνουμε γυρίσματα αναμεσα στις χημειοθεραπείες" είχε δηλώσει σε συνέντευξή της. Ωστόσο αρρώστησε αρκετά και δεν μπορούσε να το πραγματοποιήσει.

Πάντως, όταν ο Jimmy την ρώτησε αν έχει νικηθεί ο καρκίνος, η Julia αναφώνησε "ναι!". H συνέντευξη έγινε μόλις οκτώ μήνες μετά το tweet της κωμικού στο οποίο δηλώνει ότι "νιώθει χαρούμενη" και "έτοιμη να ροκάρει", μαζί με την πρώτη της μετεγχειρητική selfie. Παραλλήλως, έχει μαζέψει 10.000 εθελοντές, με σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τη σημασία της ψήφου. 

Εντυπωσιακή.


Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.