CELEBRITIES

Σε δημοπρασία το Ford Thunderbird της Marilyn Monroe


The Jennettes

19 Οκτωβρίου 2018

19560725_olc_k09_115.jpg

Το μόνο όχημα που φαίνεται ότι ανήκε ποτέ στην Marilyn Monroe, θα βγει σε δημοπρασία. Η Ford Thunderbird του 1956 θα δημοπρατηθεί το Νοέμβριο, κι αναμένεται να πιάσει από $300,000 έως $500,000. 

Το αυτοκίνητο φαίνεται πως ήταν δώρο του συνεργάτη της Monroe, Milton Greene για τα Χριστούγεννα. Το οδήγησε για πολλά χρόνια, πριν το προσφέρει στον γιο του καθηγητή υποκριτικής της, John Strasberg, ως δώρο για τα 18α γενέθλιά του. 

 

Aπό τα αρχεία της εποχής προκύπτει ότι η Marilyn και ο συγγραφέας Arthur Miller, οδήγησαν το αυτοκίνητο αυτό στον πολιτικό γάμο τους τον Ιούνιο του 1956.

"Είναι ένα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο. Είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που θα μπορούσε να πέσει στα χέρια μας", δηλώνει ο Martin Nolan, διευθύνων σύμβουλος του οίκου δημοπρασιών Julien's. "Αυτό είναι το αυτοκίνητο που είχε για χρόνια και αντιπροσωπεύει μια σημαντική περίοδο της ζωής της. Θα ανταγωνιστούν οι συλλέκτες αντικειμένων της Monroe με τους συλλέκτεες αυτοκινήτων. Είμαστε πολύ περίεργοι για το ποιος θα νικήσει."

Δείτε επίσης: Χαμένες φωτογραφίες τις Marilyn Monroe μόλις βγήκαν στο φως της δημοσιότητας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.