CELEBRITIES

Η Cara Delevingne έχει να σας περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα


CHRYSAD

19 Οκτωβρίου 2018

abaca_627513_029.jpg

Η Cara Delevingne είναι η γυναίκα που κατάφερε εκατομμύρια γυναίκες να αγαπήσουν τα γεμάτα φρύδια τους και να αφήσουν κάτω τα τσιμπιδάκια. Η Cara είναι η Miss Brows και ο στόχος κάθε μίας από εμάς που πιάνει στα χέρια της ένα μολύβι φρυδιών είναι να τα αντιγράψει.

Μήπως είστε και εσείς ένοχες για αυτά τα λάθη στα φρύδια σας;

Παρόλα αυτά, η ίδια μιλώντας σε αμερικάνικο περιοδικό, αποκάλυψε πως μισούσε τα φρύδια της πριν γίνει μοντέλο και της «κλείσουν» αμέτρητες δουλειές.

Αυτό το DIY serum θα κάνει τα φρύδια σας (σχεδόν) σαν της Cara Delevingne

Όταν ρωτήθηκε: «Ως παιδί, μισούσες όντως τα φρύδια σου;», η ίδια έδωσε την εξής απάντηση: «Ναι και η μαμά μου πάντα μου έλεγε ότι ήταν το καλύτερο χαρακτηριστικό του προσώπου μου. Σκεφτόμουν: "Μοιάζουν με γιγαντιαίους γυμνοσάλιαγκες στο πρόσωπό μου και μου λες πως είναι το καλύτερο σημείο;" Ήθελα μικρότερα φρύδια και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούσα να τα βγάλω με το τσιμπιδάκι. Επίσης, είχα αδύνατο σωματότυπο εκ φύσεως αλλά ήθελα καμπύλες. Πάντα θέλουμε κάτι που δεν έχουμε. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε αυτό ως γυναίκες. Δεν άρχισα να εκτιμώ τα φρύδια μου μέχρι να το κάνουν πρώτα όλοι οι άλλοι. Θέλουμε να είμαστε πιο αδύνατες, πιο ψηλές, να έχουμε μεγαλύτερα οπίσθια. Αυτά είναι μανίες, μιας και η πραγματική ομορφιά κρύβεται μέσα μας. Θέλω να πω, όλοι μπορεί να είμαστε ματαιόδοξοι κατά καιρούς, αλλά για εμένα το πώς φαίνομαι είναι ένα από τα πράγματα που δεν έχουν μεγάλο νόημα στη ζωή μου».

Μήπως ήρθε η ώρα να αγαπήσουμε και εμείς τις «ατέλειές» μας;

Διεσταλμένοι πόροι; Όχι πια, με τη βοήθεια αυτών των προϊόντων

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.