ΟΜΟΡΦΙΑ DIY BEAUTY

Αυτό το DIY serum θα κάνει τα φρύδια σας (σχεδόν) σαν της Cara Delevingne


CHRYSAD

12 Οκτωβρίου 2018

abaca_653314_024.jpg

Cara Delevingne, Lily Collins, Lucy Hale, Taylor Hill, Audrey Hepburn – Εκτός του ότι όλες οι προαναφερθείσες διάσημες είναι από τις αγαπημένες μου, έχουν ένα ακόμη κοινό: τα πυκνά, γεμάτα φρύδια τους.

Αν ανήκετε σε εκείνες τις κοπέλες που στα 90s και στις αρχές των 00s βγάζατε σχεδόν εμμονικά τα φρύδια σας, αντιγράφοντας την Kate Moss, τότε μάλλον τώρα το ζήτημα αυτό σας «πονάει». Το πρόβλημα ξεκινάει στο γεγονός πως πολλές φορές οι τρίχες που αφαιρούνται από τα φρύδια δεν ξαναβγαίνουν (μα γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο με την τριχοφυΐα του σώματος;), με αποτέλεσμα να χαλάει το σχήμα. Εσάς λοιπόν που θέλετε τα φρύδια σας να αποκτήσουν την αίγλη του παρελθόντος και εσάς που θέλετε να τα δυναμώσετε λίγο, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε το παρακάτω DIY λαδάκι που θα δείτε παρακάτω.

Μήπως είστε και εσείς ένοχες για αυτά τα λάθη στα φρύδια σας;

Θα χρειαστείτε:

Καστορέλαιο

Λάδι καρύδας

Λάδι αβοκάντο

Ένα μικρό container

Εκτέλεση:

Ανακατεύετε μία κουταλιά της σούπας καστορέλαιο, μία κουταλιά του γλυκού λάδι καρύδας και 1-2 σταγόνες λαδιού αβοκάντο. Ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές, το βάζετε στο container και αποθηκεύετε μέσα στο ψυγείο.

Πώς χρησιμοποιείται:

Κάθε βράδυ, βουτάτε μέσα στο μείγμα μία μπατονέτα –ή ακόμα καλύτερα ένα καθαρό βουρτσάκι από παλιά μάσκαρα- και απλώνετε στα φρύδια σας, καλύπτοντας κάθε τριχούλα από τη ρίζα μέχρι την άκρη.

Μην κρύβετε τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά! Ήρθε η ώρα να αποκτήσουν πρωταγωνιστικό ρόλο