CELEBRITIES

Ο λόγος που η Sharon Stone δεν ψάχνει πλέον σύντροφο


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2018

20180128_zaa_a123_638.jpg

Αν έχει χάσει η Sharon Stone τις ελπίδες της για τον έρωτα, πώς θα τις βρούμε εμείς; Η αλήθεια είναι ότι η ηθοποιός έχει απολαύσει μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της. Ωστόσο, η ζωή δεν έχει υπάρξει ιδιαίτερα καλή μαζί της.

Το 2001, η ηθοποιός υπέφερε από συνεχείς πονοκεφάλους, οι οποίοι αποδόθηκαν σε ανεύρυσμα στον εγκέφαλό της. Η ασθένεια της δημιούργησε πολλά προβλήματα στην καριέρα και το γάμο της με τον Phil Bronstein, από τον οποίο και χώρισε, με πολύ άσχημο τρόπο. Όταν τελείωσαν οι διεκδικήσεις της επιμέλειας, η Stone υιοθέτησε άλλα δύο παιδιά και βρήκε την ευτυχία στο να τα μεγαλώνει μόνη της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

At @deadline with our family's favorite actor @iain @youngsheldoncbs (Make-Up: @missjobaker, Hair: @giannandreahair, Stylist: @lindseydupuis)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

"Νιώθω χαρούμενη να ξυπνάω στο σπίτι με τα παιδιά μου. Είναι σε αυτήν την καταπληκτική ηλικία, στην οποία δεν χρειάζεται να υπάρχει νταντά. Ξυπνάω το Σάββατο, κατεβαίνω και τα βρίσκω να παίζουν και καθόμαστε μαζί. Κολυμπάμε, παίζουμε μπάσκετ, βλέπουμε ταινίες. Έχουμε μια υπέροχη δυναμική στην οικογένεια."

Η Stone δήλωσε ότι παλιότερα φοβόταν πολύ την ιδέα του να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της και αναρωτιόταν πώς θα τα καταφέρει. Πλέον, ο χρόνος πέρασε, βρήκε τα πατήματά της μέσα στον ρόλο της μητρότητας, και πλέον είναι ευτυχισμένη. Συνειδητοποίησε ότι είναι αρκετή για τα παιδιά της, ακόμα και χωρίς πατρική φιγούρα. Πλέον έχει πάψει να αναζητάει και να καθοδηγεί τις τροπές της ζωής της, και απλώς απολαμβάνει όσα έρχονται, ώντας η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Αυτή η γυναίκα, ξέρει να αποτελεί έμπνευση.

Δείτε επίσης: Το κομψό street style της Sharon Stone

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.