CELEBRITIES

Τι ζητάει η Taylor Swift για να βάλει κάποιον στο Insta story της


The Jennettes

20 Οκτωβρίου 2018

37033574_1792327707501650_4551901452351569920_n_1.jpg

Η Taylor Swift είχε μείνει για καιρό σιωπηλή σε σχέση με την πολιτική, και τώρα δε λέει να σταματήσει. Aς της αναγνωρίσουμε πάντως τη δέσμευση: Είπε να ασχοληθεί με την πολιτική, και το έκανε.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έχει τρελαθεί το internet με την πολιτική δήλωση της Taylor Swift;

Μέσα στην εβδομάδα, η Swift χρησιμοποίησε το pedicure της για να υπενθυμίσει στους Αμερικάνους να ψηφίσουν στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ.

H τελευταία της προσφορά ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο, αφού τώρα προσφέρει στους fans της τη δυνατότητα να μπουν στο insta story της, απλώς ψηφίζοντας. Η νεαρή τραγουδίστρια ανέβασε ένα story στο οποίο δίνει αναλυτικές οδηγίες, προκαλώντας τους συμμετέχοντες να ψηφίσουν, να βγάλουν φωτογραφία, να την κάνουν tag και να το βάλουν σε hashtag, ώστε να τους βάλει στην ιστορία της.

Και ακόμα καλύτερα, το κάνει κιόλας. Η Swift έχει βάλει αρκετούς από όσους αποφάσισαν να ψηφίσουν νωρίς ή ψηφίζουν για πρώτη φορά στα Insta stories της, και το internet έχει τρελαθεί

Aυτήν την στοχοπροσήλωση χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Δείτε επίσης: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις της Taylor Swift

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.