CELEBRITIES

H Ashley Graham είχε τη καλύτερη απάντηση στα αμφιλεγόμενα σχόλια της Kendall Jenner


The Jennettes

21 Οκτωβρίου 2018

20181015_zaa_n230_074.jpg

H Ashley Graham δε φοβάται να πει την αλήθεια. Σε ένα επεισόδιο της εκπομπής Watch What Happens Live του Andy Cohen, η Graham μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με τα αμφιλεγόμενα σχόλια της Kendall Jenner σχετικά με το ότι είναι "επιλεκτική" όσον αφορά το σε πόσα shows περπατάει.

Χωρίς να διστάσει, το supermodel απάντησε, "Ε, τότε είναι τυχερή. Γιατί εγώ δεν έχω υπάρξει τόσο τυχερή. Αυτό το στήθος και οπίσθια χρειάστηκε να παλέψουν και να ξεπεράσουν εμπόδια κάθε μέρα." Και τα χειροκροτήματα κράτησαν αρκετά λεπτά.

Η Graham αναφέρεται σε μία συνέντευξη της Jenner για το περιοδικό LOVE που δημοσιεύθηκε τον Άυγουστο, στην οποία είπε: "Από την αρχή έχουμε υπάρξει πολύ επιλεκτικοί σχετικά με τα shows που περπατάω. Δεν ήμουν ποτέ ένα από αυτά τα μοντέλα που έκαναν 30 shows κάθε σεζόν ή ό,τι κάνουν αυτά τα κορίτσια. Περισσότερη δύναμη σε εκείνες".

Τα υπόλοιπα μοντέλα της βιομηχανίας άσκησαν ιδιαίτερη κριτική στην 22χρονη για το ότι είναι προνομιούχα και μίλησαν για το πώς άλλοι δεν έχουν τις ίδιες πολυτέλειες. Ωστόσο, η Kendall αποκάλυψε στην ίδια συνέντευξη πως χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα για να επικεντρωθεί στη ψυχική της υγεία. "Αλλά είχα εκατομμύρια δουλειές, όχι μόνο πασαρέλες αλλά όλα τα υπόλοιπα. Ο συνδυασμός ήταν πολύ εξαντλητικός και άρχισα να φρικάρω λίγο και χρειάστηκε να κάνω ένα βήμα πίσω."

Δε φαίνεται να υπάρχει κάποια διαμάχη μεταξύ της Graham και της Jenner, βέβαια. Η Graham ρωτήθηκε για τη Kendall ξανά στο WWHL και εξομολογήθηκε πως είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα της βιομηχανίας.

 

Δείτε ακόμη: Το εξώφυλλο της Ashley Graham στη Vogue δικαιώνει όλες τις γυναίκες 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.