CELEBRITIES

Η Angelina Jolie εμφανίζεται χωρίς makeup και εντυπωσιάζει


The Jennettes

22 Οκτωβρίου 2018

abaca_623664_006_1.jpg

Η Αngelina Jolie βγήκε βόλτα με τα παιδιά της, Pax, Vivienne και Knox και αποφάσισε να μην φορέσει καθόλου makeup, εντυπωσιάζοντας με τη φυσική της λάμψη. Η Jolie και τα παιδιά της πήγαν σε ένα εστιατόριο για sushi, ενώ η ηθοποιός ήταν χαμογελαστή και απολάμβανε την έξοδο με την οικογένειά της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie / Angie (@angelinaj1975) on

Η Jolie φόρεσε μαύρο παντελόνι και γκρι πουλόβερ, σε ένα ιδιαίτερα casual look, ενώ τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε έναν χαμηλό κότσο. Εκτός από λίγη λάμψη στα χείλη της, η Angelia φάνηκε να μην φορά τίποτα άλλο σε makeup, λάμποντας περισσότερο από ποτέ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vivienne & Knox Jolie Pitt (@vivienne.knox) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolieweb) on

Παρ' ότι η Jolie και ο Pitt, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είχαν καταφέρει να έρθουν σε μία συμφωνία σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών και τον χρόνο που θα περνά μαζί τους ο ηθοποιός, οι δύο τους παραμένουν σε διαμάχες, χωρίς αποτέλεσμα, όπως αναφέρει το The Hollywood Reporter.

 

Δείτε ακόμη:  H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.