CELEBRITIES

O Tom Hanks θα υποδυθεί τον Mr. Rogers και είναι ολόιδιος


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2018

20180716_zaa_d20_658_1.jpg

Ο Fred Rogers, υπήρξε η αγαπημένη τηλεπερσόνα των Αμερικάνων για πολλά χρόνια. Ο πρώην πρεσβυτεριανός ιερέας εξέφρασε στις αρχές της δεκαετίας του '60 τη διαφωνία του με τα παιδικά τηλεοπτικά προγράμματα κι έτσι ξεκίνησε τη δική του εκπομπή. Το «Mister Rogers' Neighborhood» παίχτηκε στην αμερικάνικη τηλεόραση για πάνω από 30 χρόνια και το πρόσωπο του Rogers ταυτίστηκε με τον γλυκό, ευγενικό άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Η ζωή του Rogers θα γίνει ταινία, και τον συμπαθητικό "θείο" της αμερικάνικης τηλεόρασης θα τον υποδυθεί ο Tom Hanks. Οι πρώτες φωτογραφίες έχουν ήδη κυκλοφορήσει, κι έχουμε εντπωσιαστεί από την ομοιότητα. Βέβαια, ο Tom Hanks είναι γνωστός "χαμαιλέοντας", έχοντας πλέον ενσαρκώσει αντιδιαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη.

Ο προσωρινός τίτλος της ταινίας είναι «Εσύ είσαι ο φίλος μου» και βασίζεται στη φιλία του Rogers με τον δημοσιογράφο Tom Junod. Ωστόσο, η σκηνοθέτης Marielle Heller, επισημαίνει ότι δε θα πρόκειται για ακριβή βιογραφία, αλλά για την αλλαγή που έφερε στη ζωή του δημοσιογράφου η γνωριμία του με τον Rogers.

Mια περισσότερο λεπτομερής προσέγγιση στη ζωή και το έργο του Rogers είναι το ντοκιμαντέρ "Won't you be my neighbor?" του οποίου η επιτυχία στο φεστιβάλ Sundance επισφράγησε την παραγωγή της τωρινής ταινίας.

Δείτε επίσης: Οι μεταμορφώσεις της Meryl Streep

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.