CELEBRITIES

Η Julia Roberts μίλησε για τα σχεδόν καταστροφικά γενέθλιά της


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2018

20180908_zaf_v53_092.jpg

H Julia Roberts έκλεισε τα 50 τον προηγούμενο Οκτώβριο και ο σύζυγός της τής έκανε τη μεγαλύτερη έκπληξη. Η ιστορία ήταν ήδη γνωστή, αλλά σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Roberts μοιράστηκε το πώς παραλίγο η έκπληξη να καταστραφεί εντελώς.

Για τα σημαδιακά της γενέθλια, η Roberts και ο Danny Moder, είχαν σχεδιάσει μια περιπέτεια στην οποία θα ήταν οι δυο τους. Ωστόσο, λίγες ώρες αφότου ξεκίνησαν, η Roberts άρχισε να νιώθει περίεργα χωρίς τα παιδιά της.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, σταματήσανε σε ένα μαγαζί. Η Roberts πήγε στο πίσω μέρος του μαγαζιού, κι όταν επέστρεψε, ο Moder της έδειξε μα σανίδα του surf. "Πώς σου φαίνεται μωρό μου;" τη ρώτησε "Είναι τέλεια" απάντησε εκείνη, και τότε ο Moder την μετακίνησε αποκαλύπτοντας τα τρία παιδιά τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Oh Summer, thank you! You made us happy and brave. We embraced every moment of sun drenched JOY ☀️ #familytime

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Η Roberts αποκάλυψε ότι η έκπληξη παραλίγο να καταστραφεί όταν σταμάτησαν σε ένα κόκκινο φανάρι και τα παιδιά ήταν στο πεζοδρόμιο ακριβώς έξω από το αυτοκίνητο. Ο Moder ωστόσο, κατάφερε να της τραβήξει την προσοχή στο όνομα του δρόμου, και έτσι δεν τα είδε ποτέ. "Είμαι πολύ αφελής", δήλωσε η ηθοποιός, γελώντας. "Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει αλλά πιστεύω οτιδήποτε μου λένε".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just a lil POP of Color ? #harpersbazaar #giambattistavalli #alexilubomirski

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Πάντως, για την Julia Roberts, η κίνηση του συζύγου της σήμαινε πάρα πολλά. "Αποδεικνύει ότι έχω παντρευτεί τον σωστό άντρα". Η αλήθεια είναι ότι ο Danny Moder μοιάζει να αναγνωρίζει καλύτερα από εκείνη κάθε επιθυμία της. 

Δείτε επίσης: Οι τολμηρές αλλαγές στο hairlook της Julia Roberts

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.