CELEBRITIES

Jennifer Αniston: "Αυτός είναι ο άντρας που δε θα με παντρευτεί ποτέ"


The Jennettes

24 Οκτωβρίου 2018

20181022_zaa_a123_017_2.jpg

Στην απονομή των βραβείων του Instyle στο Los Angeles, η Jennifer Aniston βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για έναν πολύ ξεχωριστό άντρα στη ζωή της.

"Eίμαι εδώ για να μιλήσω για τον πολύ αγαπημένο μου φίλο. Τον πιο αγαπημένο μου φίλο. Τον αδερφό μου από άλλη μητέρα. Τον σύζυγο μου που ποτέ δε θα με παντρευτεί γιατί είναι gay.", είπε η Aniston, απονέμοντας στον Chris McMillan το βραβείο Hairstylist of the Year. "Οκ, ίσως υπάρχουν ταινίες σχετικά με αυτό". 

"Είσαι ένας από τα πιο παθιασμένα και ευγενικά πλάσματα που είχα την καλή τύχη να ξέρω και να αποκαλώ οικογένεια. Νιώθω ευλογημένη για αυτό. Φτάνουμε τα 25 χρόνια μαζί, το οποίο είναι σοκαριστικό για εμένα. Έχουμε σώσει τις ζωές και τις καρδιές ο ένας του άλλου πάρα πολλές φορές, κι αυτό το εννοώ τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά", συνέχισε η ηθοποιός. Η αγάπη και η εκτίμηση όμως είναι αμφίδρομες, αφού και ο Chris μοιράστηκε τη σημασία που έχει για αυτόν η Aniston. "Δεν με έμαθε μόνο να έχω φίλους, αλλά να είμαι φίλος. Είμαι τόσο τυχερός που έχω μια μούσα όπως η Jen. Ποιος θα μπορούσε να ζητήσει έναν καλύτερο συνεργάτη στο έγκλημα;"

Δείτε επίσης: Jennifer Aniston Hair Evolution

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.