CELEBRITIES

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott αγόρασαν σπίτι αξίας 13.45 εκ. δολαρίων


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2018

20180509_zaa_nc34_188.jpg

Η Kylie Jenner και ο Travis Scott αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι, όπως αναφέρει το People. Φυσικά, είναι υπερ-πολυτελές, αφού είναι μία τεράστια βίλα στο Beverly Hills, αξίας 13.45 εκ. δολαρίων. Το ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έκανε την αφορά πριν δύο εβδομάδες και χώρισαν το ποσό στη μέση.

"Το σπίτι της Kylie και του Travis στο Beverly Hills είναι εκπληκτικό," είπε ένας μεσίτης στο People. "Είναι σύγχρονο, αλλα πολύ ζεστό. Είναι επίσης πολύ ιδιωτική κατοικία".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott) on

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, το νέο σπίτι της Jenner και του Scott έχει μοντέρνο design, πισίνα, μεγάλο σαλόνι, μπαλκόνι στη κρεβατοκάμαρα, υπέροχη κουζίνα και πολλά δέντρα για ιδιωτικότητα. Η 8 μηνών κόρη τους, Stormi Webster, θα έχει άπλετο χώρο να παίζει, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί το πότε θα μετακομίσουν. Το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι σαν "επένδυση" αλλά "φαίνεται πως σχεδιάζουν να μείνουν εκεί", είπε μία πηγή στο People. 

Αυτή είναι η πέμπτη κατοικία που αγοράζει η Jenner, μετά το σπίτι της στο Hidden Hills, αξίας 12 εκ. δολαρίων, όπως αναφέρει το TMZ.

 

Δείτε ακόμη: H Kylie Jenner και ο Travis Scott σε μία απ’ τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.