CELEBRITIES

H Εmma Stone φορούσε κορσέ για μήνες και αποκάλυψε τι συνέβη στο σώμα της


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2018

20180731_sha_l90_780.jpg

H Εmma Stone δεν πέρασε καθόλου καλά στα γυρίσματα του The Favourite. Και η ευθύνη πέφτει σε αυτόν τον κορσέ τον οποίο ήταν αναγκασμένη να φοράει. H ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το φρικτό αποτέλεσμα που είχε αυτό το ρούχο στο σώμα της, σε πρόσφατη συνέντευξή της.

"Οι γυναίκες φορούσαν αυτά τα ρούχα για χρόνια, το οποίο σου προκαλεί συμπάθεια για την εποχή και για το τι περνούσαν τότε", είπε. "Τον πρώτο μήνα δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μύριζα μέντα και ένιωθα ότι είμαι σε έναν πολύ ανοιχτό χώρο και μπορώ να αναπνεύσω για λίγο. Μετά από έναν μήνα, όλα τα όργανά μου μετακινήθηκαν προς τα πάνω. Ήταν μια αηδία, κι αν δεν πρέπει να το κάνετε, μην το κάνετε"

Η Stone πρέπει να φορούσε τον κορσέ για πάνω από δύο μήνες. Και φυσικά δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που παραπονιέται για το πόσο άβολοι είναι οι κορσέδες. Η Lily James, έκανε μια διατροφή μόνο με υγρά σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων του Cinderella.

"Τον φορούσα μέρες ολόκληρες και δεν μπορουσα να τον λύσω. Οπότε αν έτρωγα κάτι δε χωνευόταν καλά". H James εξήγησε ότι αυτό κατέληγε άσχημο για τον συμπρωταγωνιστή της, Richard Madden, οπότε κατέληξε να τρέφεται μόνο με σούπες, για να μπορεί να τρώει κάτι. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ?????. ♡ (@lilythomscn) on

Δείτε επίσης: To Beauty Evolution της Emma Stone

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.