CELEBRITIES

Τα δαχτυλίδια της Meghan Markle ίσως πρόδωσαν την ημερομήνια γέννησης του μωρού


The Jennettes

26 Οκτωβρίου 2018

20181016_zaa_ap2_155.jpg

Πώς θα σας φαινόταν ο Απρίλιος για τον ερχομό ενός ακόμη royal μωρού; Γιατί απ' ότι φαίνεται ίσως τότε να καλωσορίσουν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry το πρώτο τους παιδί. Το παλάτι του Kensington δεν αποκάλυψε ιδιαίτερες λεπτομέρειες όταν επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη πριν δύο εβδομάδες, αναφέροντας μόνο πως η νέα προσθήκη στη βασιλική οικογένεια θα φτάσει κάποια στιγμή την "Άνοιξη 2019". Αυτό σημαίνει κάποια στιγμή μεταξύ αρχές Μαρτίου και τέλη Μαίου.

Φυσικά, οι royal fans παρατηρούν προσεκτικά κάθε λεπτομέρεια που θα μπορούσε να τους δώσει έστω και την παραμικρή ιδέα για το μωρό - ακόμα και τα κοσμήματα της Markle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash) on

Στην εμφάνισή τους στα Invictus Games του Σύδνεϋ για το 2018, η μέλλουσα μαμά εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερα chic look το οποίο συμπλήρωσε με μερικά δαχτυλίδια, φορεμένα όλα μαζί - το ένα με διαμάντι, το άλλο με μπλε ζαφείρι και ένα με ένα σμαράγδι - όλα από ανακυκλωμένο χρυσό 18 καρατίων. Σαν birthstone, το μπλε ζαφείρι θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τον Harry αφού είναι η πέτρα για τον γενέθλιο μήνα του, Σεπτέμβριο. Ενώ το πράσινο περίδοτο είναι παραδοσιακά για τον γενέθλιο μήνα της Markle που είναι Αύγουστος - το brand από το οποίο φόρεσε τα δαχτυλίδια η δούκισσα, Ecksand, δεν πουλάει περίδοτο - οπότε το σμαράγδι είναι ό,τι πιο κοντινό. Όσο για το διαμάντι, αντιπροσωπεύει τον Απρίλιο, που πολλοί πιστεύουν πως τότε θα γεννηθεί το royal μωρό.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.