CELEBRITIES

Η Iman εξηγεί γιατί αρνείται να αφήσει την κόρη της με τον David Bowie να γίνει μοντέλο


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2018

abaca_137520_45_1.jpg

Αν και η Iman έκανε μία μεγάλη καριέρα στο χώρο του modeling, δεν θέλει η κόρη της με τον David Bowie, Lexi Jones, να ακολουθήσει τα βήματά της και να δουλέψει στον ίδιο χώρο. Η κόρη της πάντως ήδη δείχνει να ακολουθεί μία εντελώς διαφορετική πορεία, αφού είναι ταλαντούχα ζωγράφος, ενώ δεν έχει απασχολήσει καθόλου τα μέσα με τη ζωή της, σε αντίθεση με άλλα παιδιά διάσημων. Η Frances Bean Cobain και η Kaia Gerber για παράδειγμα είναι πασίγνωστες, αλλά η Lexi Jones περπατάει στον δρόμο και κανείς δεν την αναγνωρίζει, κάτι που η Iman θέλει να συνεχίσει να συμβαίνει.

«Μου λέει πως είμαι υπερπροστατευτική, αλλά της λέω πως όλα αυτά μπορούν να περιμένουν, δεν θα πάνε πουθενά. Να έχεις μία ιδιωτική ζωή για όσο μπορείς γιατί μία μέρα θα πάψει να είναι, οπότε απόλαυσέ το τώρα», αποκάλυψε η Iman.

«Όλοι οι σχεδιαστές και όλα τα πρακτορεία με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε πως θα ήθελαν πολύ να δουλέψουν μαζί της αν θέλει και εκείνη. “Όχι, δεν θέλει” τους απαντάω. Ξέρω πως θέλουν να συνεργαστούν μαζί της επειδή είναι η κόρη του David Bowie», εξηγεί η ίδια.

Αν η Lexi Jones αποφασίσει να προστατέψει την ιδιωτική της ζωή ή αν ακολουθήσει την καριέρα της μαμάς της μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.