CELEBRITIES

Η Selena Gomez δεν είναι πια ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2018

abaca_braa20171205_050_1.jpg

H τραγουδίστρια/σχεδιάστρια/ηθοποιός/βασίλισσα των social media, Selena Gomez, μόλις έχασε τον εντυπωσιακό της τίτλο στο Instagram από τον ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo.

Ενώ ο Cristiano και η Selena μάχονταν σώμα με σώμα για τον τίτλο, ο Cristiano τελικά νίκησε ως ο άνθρωπος με τους περισσότερους followers στο Instagram στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή, έχει 144,316,082 ενώ η Selena έχει 144,311,124.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

Αυτή η μεγάλη αλλαγή στο σύμπαν της social media πλατφόρμας έρχεται έναν μήνα αφότου η Selena έκανε ένα διάλειμμα από το Instagram με σκοπό να "ζήσει τη ζωή της παρούσα στη στιγμή που της έχει δωθεί". Αλλά αν πάρουμε υπόψην μας το γεγονός πως η Selena δεν έχει υπάρξει και η μεγαλύτερη fan του Instagram - ούτε των αρνητικών σχολίων - λογικά δεν θα έχει ταραχθεί και ιδιαίτερα.

Παλιότερα είχε δηλώσει στο Elle: "Δεν έχω μπει στο internet εδώ και μήνες. Δεν έχω τον κωδικό μου για το Instagram. Ο λόγος είναι επειδή δεν είναι αληθινό για 'μένα."

 

Δείτε ακόμη: Kate Moss και Gigi Hadid ποζάρουν μαζί και κάνουν ρεκόρ στα likes

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.