CELEBRITIES

H πριγκίπισσα της Ιαπωνίας αφήνει τη βασιλική οικογένεια για τον έρωτα


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2018

20151112_zaa_i33_005_1.jpg

Η βασιλική οικογένεια της Ιαπωνίας αποχαιρέτησε την πριγκίπισσα Ayako, η οποία παρέδωσε τον τίτλο της για να παντρευτεί έναν κοινό πολίτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal World Thailand ?? (@royalworldthailand) on

Στην Ιαπωνία, ο νόμος δεν επιτρέπει στα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παντρεύονται άτομα χωρίς αριστοκρατικούς δεσμούς. Η Ayako όμως αψήφησε τον νόμο, εγκατέλειψε τους τίτλους ευγενείας, το στάτους και το βασιλικό εισόδημα για χάρη του Kei Moriya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal World Thailand ?? (@royalworldthailand) on

Ο 32χρονος γαμπρός είναι υπάλληλος σε ναυτιλιακή εταιρεία, και ο γάμος του με την πριγκίπισσα πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, στο ναό Meiji. H πριγκίπισσα δήλωσε πολύ χαρούμενη για την επιλογή του ναού, καθώς υπάρχει πολυετής σύνδεσή του με την οικογένειά της. «Θα ήθελα να την στηρίξω πολύ και χέρι-χέρι να φτιάξουμε μια οικογένεια με πολλά χαμόγελα», είπε ο σύζυγός της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by European Royal Families (@euroyalseu) on

Η Βασιλική Οικογένεια ολοένα και μικραίνει εξαιτίας του νόμου, καθώς τόσο η αδερφή όσο και η ξαδέρφη της Ayako παραιτήθηκαν των προνομίων τους για να παντρευτούν τους ανθρώπους που επέλεξαν. 

 

Δείτε επίσης: Οι πιο iconic εμφανίσεις της Πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.