CELEBRITIES

Ο λόγος που η Meghan Markle έχει συνέχεια τα χέρια στις τσέπες


The Jennettes

30 Οκτωβρίου 2018

20181003_zaa_d20_484_1.jpg

Aς το παραδεχτούμε: Τα φορέματα με τσέπες είναι ο,τι καλύτερο υπάρχει. H Δούκισσα του Sussex προφανώς το ξέρει αυτό, γιατί τα τιμάει δεόντως, κυκλοφορώντας μάλιστα συχνά με τα χέρια μέσα στις τσέπες της. Προσφάτως μάλιστα δέχτηκε κριτική ως προς το αν αυτή η συνήθεια είναι περισσότερο casual από όσο αρμόζει, ή αν με κάποιο τρόπο δε συνάδει με το Βασιλικό Πρωτόκολλο.

Η αλήθεια είναι ότι η Meghan Markle έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στις οποίες περιφέρεται με τα χέρια μέσα στις τσέπες.

Φαίνεται πως υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ειδικοί στη γλώσσα του σώματος θεωρούν ότι η συγκεκριμένη στάση υποδηλώνει μια θέληση του ατόμου να κρυφτεί. Τόσο ο Prince Charles, όσο και Prince Harry τείνουν να έχουν συχνά τα χέρια στις τσέπες. Ωστόσο η Meghan Markle είναι η μόνη γυναίκα royal που το κάνει τόσο συχνά.

 

"Βοηθάει να ξεπερνάμε το πρόβλημα που έχουμε όλοι, δηλαδή το τι θα κάνουμε με τα χέρια μας όταν ξέρουμε ότι μας κοιτάνε οι άνθρωποι", εξήγησε η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Judi James.

Δείτε επίσης: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.