CELEBRITIES

Το ατύχημα της Meghan Markle με τη see-through φούστα έχει συμβεί σε όλες


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2018

20181016_zaa_ap2_129.jpg

Το royal tour έφτασε στο τέλος του και η Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry επιστρέφουν σήμερα στην Αγγλία, μετά από 16 μέρες που ταξίδευαν στη Νέα Ζηλανδία, την Αυστραλία, τα Fiji και το βασίλειο της Tonga.

Για την τελευταία μέρα της περιοδείας, η Markle διάλεξε μία custom φούστα Givenchy, η οποία είναι ελαφρώς see-through σε μερικές φωτογραφίες, όπως αναφέρει το Cosmopolitan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Make Me Royal (@makemeroyal) on

Ωστόσο, αντί να είναι ένα πραγματικό στιλιστικό ατύχημα, φαίνεται πως η Givenchy φούστα της Meghan είναι φτιαγμένη από ένα ύφασμα το οποίο φαίνετια συχνά διαφανές, ειδικά στο φως της μέρας. Όταν, λοιπόν, η Meghan βρισκόταν σε μία εξωτερική βόλτα συναντώντας fans στη Rotorua της Νέας Ζηλανδίας, το έντονο φως του ήλιου έκανε τη φούστα της να δείχνει see-through:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington palace (@kensington_palace_) on

Βέβαια, το ατύχημα της Meghan έχει συμβεί σε πολλές γυναίκες, ειδικά σε όσες έχουν ντυθεί σε χαμηλό φως και όταν βγήκαν έξω να συνειδητοποίησαν πως αυτά που φόρεσαν ήταν πιο αποκαλυπτικά απ' όσο νόμιζαν.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.