CELEBRITIES

Tι ντύθηκαν οι celebrities στο Halloween party της Heidi Klum


The Jennettes

1 Νοεμβρίου 2018

20181010_zaa_d20_184_1.jpg

Το Halloween πάρτι της Heidi Klum γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο. Αυτήν τη χρονιά, η οικοδέσποινα ξεπέρασε τον εαυτό της και ντύθηκε Fiona από το κινούμενο σχέδιο Shrek. Και όχι στν πριγκιπική της μορφή. Στην πράσινη, την τερατώδη. Η Κlum δήλωσε ότι ξεκινάει από τον Ιούλιο να σχεδιάζει το πάρτι. Για αυτό και πάντα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και το τεράστιο hype που δημιουργείται, μάλλον.

Το πάρτι γίνεται κάθε χρόνο ανήμερα στο Halloween και ο κανόνας είναι ότι δεν μπορεί κανείς να μπει αν δεν έχει μια πολύ ξεχωριστή στολή. Η Klum ας πούμε, διέθεσε 8 ώρες στην καρέκλα του makeup για να πετύχει το look της. Μερικοί από τους καλεσμένους τα πήγαν εξαιρετικά, όπως για παράδειγμα η Kat Graham, Η ηθοποιός ήταν πραγματικά αγνώριστη ως "Μάσκα" από την ομώνυμη ταινία με τον Jim Carrey.

Ο σχεδιαστής και φίλος της Klum, Zac Posen, έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση ως Willy Wonka από την ταινία "Ο Charlie και το εργοστάσιο σοκολάτας", ενώ ο Dylan Sprouse και η Barbara Palvin έδειξαν την αγάπη τους στα γιαπωνέζικα anime, με στολές Dragonball Z. H Bella Hadid με τον Joachim Johnson έκαναν ενα tribute στον "Σκαθαροζούμη" του Tim Burton, και o Neil Patrick Harris με τον David Burtka ντύθηκαν μαζί σαν τους πρωταγωνιστές από την ταινία "Η Μάσκα του Zorro".

the ghost with the most ? @joachimjohnson

A post shared by ? (@bellahadid) on

Δείτε επίσης: H Heidi Klum ντύθηκε λυκάνθρωπος από το "Thriller" του Michael Jackson

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.