CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε και το νυφικό ήταν εκπληκτικό


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2018

abaca_531982_024.jpg

Η Gwyneth Paltrow παντρεύτηκε τον τηλεοπτικό παραγωγό Brad Falchuk στις 29 Σεπτεβρίου στο σπίτι τους στο Amagansett - και μοιράστγκε όλες τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες της γαμήλιας διακόσμησης, των λουλουδιών και του Valentino νυφικού της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Το παραδοσιακό νυφικό της Paltrow, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον Pierpaolo Piccoli του οίκου Valentino, ανταποκρίθηκε στην επιθυμία της για μία κλασσική νυφική εμφάνιση, ενώ περιλάμβανε πολλή δαντέλα, φουσκωτή φούστα και ένα απλό βέλο από τούλι. Το νυφικό περιλάμβανε επίσης ανοιχτή πλάτη δίνοντας μία έξτρα λεπτομέρεια sexiness -γνωστή από τις εμφανίσεις της ηθοποιού.

Παρ' ότι είναι γνωστή για τα στιλιστικά ρίσκα που παίρνει στο κόκκινο χαλί, η Gwyneth διατήρησε τη σιλουέτα και το makeup της φυσικά και λιτά. 

Το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε από την Πέμπτη το βράδυ, όπου γιόρτασαν τα 46α γενέθλια της Paltrow. Το επόμενο βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρόβα στο σπίτι των Jerry και Jessica Seinfeld και την επόμενη μέρα οι 70 καλεσμένοι του ζευγαριού παρευρέθηκαν στην εξωτερική γαμήλια τελετή και δείπνο.

Όσο για τη διακόσμηση, το ζευγάρι διάλεξε απλό στολισμό με πολυτελείς λεπτομέρειες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea Eppolito (@andreaeppolito) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fustany.com (@fustany) on

Όπως αναφέρει το GOOP, το after party είχε θέμα 80s και η Gwyneth φόρεσε ένα φόρεμα με κάπα της σχεδιάστριας Stella McCartney για να χορέψει στο dancefloor. Ανάμεσα στους 70 καλεσμένους βρίσκονταν και οι Cameron Diaz, Robert Downey Jr., Rob Lowe, Jessica και Jerry Seinfeld, αλλά και πολλοί από τους παιδικούς φίλους της Gwyneth και του Brad. Μετά το πάρτι, το νιόπαντρο ζευγάρι ταξίδεψε σε Παρίσι και Umbria για ένα μινι-ταξίδι του μέλιτος πριν πάνε στο Λονδίνο για το opening του πρώτου καταστήματος GOOP - και για μία δεύτερη γαμήλια γιορτή στη πόλη, με καλεσμένους όπως Stella McCartney, Valentino και Giancarlo Giammetti, Liv Tyler, Demi Moore και Elizabeth Saltzman, ανάμεσα σε άλλους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mr Potts And Mrs Stark (@_thetonystark) on

 

Δείτε ακόμη: 7 διάσημες νύφες που δεν φόρεσαν λευκό νυφικό 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.