CELEBRITIES

H Anne Hathaway αποκαλύπτει τη στιγμή που ο Hugh Jackman κατέρρευσε


The Jennettes

5 Νοεμβρίου 2018

20130210_zaf_x99_051.jpg

Η Anne Hathaway έδωσε το βραβείο ηθοποιού στον Hugh Jackman στα Hollywood Film Awards. Αντί όμως να τον γεμίζει με τιμές και κοπλιμέντα, αποφάσισε να αποκαλύψει την ιστορία της κατάρρευσής του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων των "Άθλιων".

"Μια φορά είδα τον Hugh Jackman, τον πιο καλό άνθρωπο του Hollywood, να τα χάνει εντελώς". Η ηθοποιός αφηγήθηκε την ιστορία των "βασανιστηρίων" στα οποία υποβλήθηκε η ίδια και ο Jackman από τον σκηνοθέτη της ταινίας Tom Hooper. Οι ηθοποιοί τραγουδούσαν ζωντανά σε κάθε take -το οποίο οδήγησε σε πολλά βραβεία- και είχαν εξαντληθεί. "Ήμασταν σε αυτό το σημείο στο οποίο μόνο ο τοκετός και ο Tom Hooper μπορεί να φέρει έναν άνθρωπο".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iren Jackman (@iren_jackman) on

Κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος, η Hathaway πρόσεξε μια αλλαγή στον συνήθως γλυκύτατο Jackman. Ο ηθοποιός είχε το αποακρυσμένο βλέμμα των στρατιωτών στον πόλεμο και έδειχνε σαν να επρόκειτο να ξεσπασει. "Ήξερα ότι έπρεπε να του πω κάτι, κι έτσι τον ρώτησα 'είσαι εντάξει, φίλε;΄", λέει η Hathaway. "O Hugh πήρε μια βαθια, άγρια ανάσα, και τρίζοντας τα δόντια είπε 'Annie, πάει πολύ'".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eғғevι ? (@effevilove) on

"Aυτό ήταν", λέει η Hathaway. "Αυτή είναι η χειρότερη συμπεριφορά που έχω δει ποτέ από τον Hugh Jackman". Μετά πήρε λίγο χρόνο για να σκεφτεί κάποιο άλλο σκάνδαλο, ενώ το κοινό γελούσε δυνατά. "Μια φορά ήπιε δύο κοκτέιλ σε ένα βράδυ. Δεν ήμουν εκεί, αλλά μου το είπε." Η ηθοποιός έκλεισε την ομιλία της λέγοντας "Αφηγούμαι αυτήν την ιστορία για να σας πω ότι όσο κι αν προσπαθήσετε, δεν μπορείτε ποτέ να βρείτε κάτι εναντίον του Hugh Jackman. Δεν εκμεταλλεύεται ποτέ τη δεξιοτεχνία του για να γίνει κόπανος και να τη γλιτώσει".

Πάντως ο Jackman δεν της χαρίστηκε. Της είπε ότι χάρηκε πολύ που την είδε να έχει επανέλθει από τον χαρακτήρα της στους "Άθλιους". "Την τελευταία φορά που σε είδα, το μαλλί σου ήταν κοντό, σου έλειπαν δόντια και παραμιλούσες στους δρόμους. Και κοίτα τον εαυτό σου τώρα, πόσο δρόμο διένυσες!"

Δείτε τη gallery: Η Anne Hathaway λυπήθηκε που πήρε Oscar

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.