CELEBRITIES

H Lourdes Leon φοράει λευκό διαφανές φόρεμα και θυμίζει Madonna


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2018

20110227_zaf_d20_515.jpg

H 22χρονη κόρη της Madonna, Lourdes Leon, έχει πλέον μεγαλώσει και κάνει solo εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, θυμίζοντας εξαιρετικά τη μητέρα της. Η πιο πρόσφατη εμφάνιση συγκεκριμένα θύμισε έντονα ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα looks της βασίλισσας της pop.

Η Leon παρευρέθηκε στο ετήσιο event του CFDA/Vogue Fashion Fund στο Brooklyn και εντυπωσίασε με ένα λευκό διαφανές φόρεμα που συνδύασε με σανδάλια στην ίδια απόχρωση, τσάντα με snake print και statement σκουλαρίκια φτιαγμένα από μικρά χνουδωτά πορτοφολάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on

Το φόρεμα έμοιαζε με το iconic look της Madonna στα MTV Video Music Awards του 1984. Το total white outfit που περιλάμβανε δαντελένιο μπούστο, ζώνη που έγραφε "Boy Toy" και λευκή φούστα από τούλι, έγινε αμέσως ένα από τα πιο διάσημα outfits της Madonna στα χρονικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonas Andrade (@jjonas_11) on

Η Lourdes είναι η μεγαλύτερη από τα έξι παιδιά της Madonna. Το όνομά της είναι Lourdes Ciccone Leon αλλά συχνά τη φωνάζουν απλά Lola. Τα μικρότερα αδέρφια της είναι οι Rocco Ritchie, 18 (ο πατέρας του είναι ο Guy Ritchie) και τέσσερα παιδιά που η Madonna υιοθέτησε από το Malawi -David, 12, Mercy James, 12 και τα δίδυμα Estere και Stella, 6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna) on

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.