CELEBRITIES

Η Dame Εmma Thompson ζήτησε να φιλήσει τον πρίγκιπα William στην απονομή του τίτλου της


The Jennettes

8 Νοεμβρίου 2018

20181107_zaa_ap2_083_1.jpg

Μετά από δύο βραβεία Oscar, τρία βραβεία BAFTA και δύο Χρυσές Σφαίρες, η Emma Thompson τιμήθηκε με τον τίτλο Dame για την προσφορά της στην υποκριτική. Η ηθοποιός βρέθηκε στο παλάτι του Buckingham για την τελετή, φορώντας ένα πράσινο κοστούμι με sneakers.

Το τιμητικό βραβείο της το έδωσε ο Δούκας του Cambridge, με τον οποίο η Thompson γνωρίζεται προσωπικά. "Αγαπώ τον Πρίγκιπα William", δήλωσε η ηθοποιός. "Τον ξέρω από όταν ήταν μικρός και τώρα απλώς γελάσαμε ειρωνικά ο ένας στον άλλο. Του λέω 'Δεν μπορώ να σε φιλήσω ε;' και μου είπε 'Σε παρακαλώ, όχι'".

Σε συνέντευξή της μετά την απόκτηση του τίτλου, η Thompson αστειεύθηκε λέγοντας ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά της. "Από όταν έλαβα τον τίτλο της Ντάμας Διοικήτριας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, έχω γίνει πολύ πιο διοικητική. Επίσης έχω ψηλώσει κάθε κάθισμα στο οποίο κάθομαι. Έτσι όλοι χρειάζεται να σηκώσουν λίγο παραπάνω το κεφάλι τους για να μου μιλήσουν, αλλά δεν ξέρουν γιατί."

Δείτε τις 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.