CELEBRITIES

H Victoria Beckham εμπνέει όλες τις γυναίκες στα People's Choice Awards


The Jennettes

12 Νοεμβρίου 2018

abaca_658959_016.jpg

H Victoria Beckham απέδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι ένα πραγματικό fashion icon και φυσικά πως άξιζε το Fashion Icon Award 2018 το οποίο έλαβε στα φετινά People's Choice Awards. Η Βρετανίδα σχεδιάστρια ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της φορώντας ένα λευκό, oversized κοστούμι, δείχνοντας πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Ξεκινώντας τον ευχαριστήριο λόγο της η Beckham μίλησε για την "εκτίμησή" της στους πυροσβέστες που κάνουν μία "εκπληκτική δουλειά" πολεμώντας τις πυρκαγιές στο Calif του Los Angeles. Μετά, η Victoria μοιράστηκε τη χαρά του ότι αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά της. "Δέκα χρόνια πριν ξεκίνησα με το πιο συναρπαστικό, αγχωτικό και χρονοβόρο όραμα και το ότι αναγνωρίζεται αυτό απόψε είναι υπέροχο".

Η Beckham συνέχισε λέγοντας: "Πάντα έλεγα στον εαυτό μου: να κάνεις μεγάλα όνειρα και μετά ακόμα μεγαλύτερα. Ήθελα να δείξω πως αν μπορώ να το κάνω εγώ μπορούν όλοι. Το τι μπορείς να πετύχεις πραγματικά δεν έχει όρια". Και σε μία αστεία αναφορά στα χρόνια της ως Spice Girl είπε στο κοινό "If you really, really want it" αναφερόμενη στο κομμάτι "Wannabe".

Η σχεδιάστρια έκλεισε τον λόγο της ευχαριστώντας την οικογένεια, τους φίλους, τους συναδέλφους και κυρίως τις γυναίκες "εκεί έξω που τις αμφισβήτησαν ή αμφισβήτησαν τον εαυτό τους".

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.