CELEBRITIES

H Pippa Middleton αποκάλυψε το όνομα του παιδιού της


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2018

20181012_zaa_ap2_692.jpg

Σχεδόν έναν μήνα πριν, η δούκισσα του Cambridge, Kate Middleton, έγινε θεία και ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis απέκτησαν έναν ξάδερφο. Στις 16 Οκτωβρίου επιβεβαιώθηκε πως η αδερφή της Kate, Pippa Middleton, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της James Matthews. 

Τώρα, η Pippa και ο James ανακοίνωσαν στον κόσμο το όνομα του παιδιού τους, αλλά και τις όμορφες, παραδοσιακές επιλογές που έκαναν και για τα μεσαία ονόματα του μικρού. Σύμφωνα με το Hello!, το όνομά του είναι  Arthur Michael William Matthews. 

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πως το όνομα Arthur ήταν ένα από τα φαβορί για την Kate και τον William όταν επρόκειτο να ονομάσουν το μικρότερο παιδί τους (ωστόσο, αποφάσισαν στο Louis, οπότε ίσως η Pippa να ζήτησε εκείνη το Arthur πρώτη). Είναι ένα όνομα με πλούσια ιστορία από royal αναφορές, αλλά είναι και το μεσαίο όνομα του πρίγκιπα Charles, του πρίγκιπα William και του πρίγκιπα Harry.

 

Δείτε ακόμη: Tα looks της Pippa Middleton

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.