CELEBRITIES

H Michelle Obama αποκάλυψε πως η Melania Trump απέρριψε τη βοήθειά της


The Jennettes

13 Νοεμβρίου 2018

abaca_578880_019.jpg

Στη νέα της αυτοβιογραφία, "Becoming", η πρώην πρώτη κυρία Michelle Obama γράφει για το πώς η προκάτοχός της, Laura Bush, είχε προσφερθεί να την βοηθήσει όταν επρόκειτο να γίνει πρώτη κυρία, λέγοντάς της πως αν η Obama χρειαζόταν βοήθεια ήταν "ένα τηλέφωνο μακριά".

Έτσι έκανε και η Obama με τη Melania Trump, όταν είχε έρθει η ώρα να πάρει τη θέση της. Η Trump, ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποδεχτεί την προσφορά της Obama. Την Κυριακή, η Michelle ρωτήθηκε για το συμβάν από την Robin Roberts του ABC News: "Επικοινώνησε ποτέ η (Trump);"

"Όχι," απάντησε η Obama. "Όχι, δεν το έκανε".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barack and Michelle Obama (@obamas_44) on

Τη Δευτέρα το απόγευμα, η Stephanie Grisham, υπεύθυνη επικοινωνιών της Trump έκανε μία δήλωση στο CNN, για το ότι η πρώτη κυρία δεν είχε ανάγκη από τη βοήθεια της Obama. "H κα. Trump είναι μία δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα που διαχειρίζεται τον ρόλο της ως Πρώτη Κυρία με τον δικό της τρόπο," έγραψε η Grisham σε ένα email. "Όταν χρειάζεται συμβουλές σε οποιοδήποτε θέμα, την αναζητά από την επαγγελματική της ομάδας μέσα από τον Λευκό Οίκο".

Η Obama και η Trump έχουν βρεθεί σε προσωπικό επίπεδο τρεις φορές από τότε που ο Donald Trump έγινε πρόεδρος. Το Νοέμβριο του 2016, η Obama κάλεσε την Trump για τσάι στον Λευκό Οίκο ως μία παραδοσιακή κίνηση για την επόμενη πρώτη κυρία. Οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν ξανά την ημέρα της ορκομωσίας, όταν η Trump πήγε ένα δώρο από τα Tiffany & Co. στον Λευκό Οίκο ως δώρο για τους Obamas πριν φύγουν.

Τον Απρίλιο της φετινής χρονιάς, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά, όταν παρευρέθηκαν στη κηδεία της Barbara Bush. 

 

Δείτε ακόμη: H Michelle Obama θα παραμείνει ένα "Style Icon" 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.