CELEBRITIES

Η σύζυγος του Michael Schumacher μιλά πρώτη φορά για την κατάστασή του μετά το ατύχημα


The Jennettes

14 Νοεμβρίου 2018

abaca_108317_17_1.jpg

Η σύζυγος του Michael Schumacher ένα ιδιαίτερα συγκινητικό γράμμα, όπου περιγράφει τον άντρα της ως "μαχητή", πέντε χρόνια μετά το τραγικό του ατύχημα κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Η Corinna Schumacher, έγραψε πως ο θρύλος της Formula 1 "δεν θα τα παρατήσει", στο γράμμα που είχε ως παραλήπτει τον Γερμανό μουσικό Sascha Herchenbach, ο οποίος μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του γράμματος σε μία συνέντευξη με το γερμανικό περιοδικό Bunte, την περασμένη εβδομάδα. Ο μουσικός έλαβε το γράμμα ως ευχαριστήριο μήνυμα για το τραγούδι που έγραψε "Born to Fight" που απευθύνεται στον Schumacher και τη μάχη με την υγεία του.

Η Corinna έγραψε: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πραγματικά για το μήνυμα και το όμορφο δώρο που θα μας βοηθήσει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είναι ωραίο να λαμβάνεις τόσες ευχές και καλοσυνάτα λόγια - που είναι εξαιρετική υποστήριξη για την οικογένειά μας. Όλοι ξέρουμε πως ο Michael είναι μαχητής και δεν θα παρατήσει".

Ο πρωταθλητής της F1 μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Grenoble Hospital και έκανε δύο εγχειρήσεις μετά από ένα ατύχημα στο σκι. Νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας και της ανάρρωσής του δεν έχουν δημοσιευτεί στο κοινό. Μετά από πολλούς μήνες στο νοσοκομείο, ο Schumacher επέστρεψε στο σπίτι του στην Ελβετία, το Σεπτέμβριο του 2014 και από τότε λαμβάνει εντατική θεραπεία στο σπίτι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.