CELEBRITIES

Ήταν αληθινή η σχέση του Robert Pattinson και της Kristen Stewart;


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2018

abaca_297706_037.jpg

To κινηματογραφικό ζευγάρι του Twilight ενθουσίασε το κοινό όταν έγινε πραγματικό ζευγάρι το 2011. Ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart χωρίσανε δύο χρόνια αργότερα, αλλά οι θεωρίες για τη σχέση τους παραμένουν πάρα πολύ ζωντανές. Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.

Το 2008, ο Robert και η Kristen δίνουν συνεντεύξεις για την ταινία τους και το κοινό ευελπιστεί να είναι ζευγάρι. Οι φήμες σιγά σιγά αρχίζουν και φουντώνουν, μέχρι που εντοπίζονται σε τρυφερό τετ-α-τετ σε μια συναυλία το 2009. Ωστόσο η επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης γίνεται από την Stewart δύο χρόνια αργότερα. Η ευτυχία φαίνεται ότι δεν κρατάει πολύ, γιατί τον Ιούλιο του 2012 η Stewart φωτογραφίζεται να φιλάει τον Rupert Sanders. Η Stewart κάνει μια δακρύβρεχτη δημόσια απολογία, και το ζευγάρι συνεχίζει μετά το σκάνδαλο. Η σχέση τελειώνει οριστικά σχεδόν ένα χρόνο αργότερα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❤K R I S T E N S T E W A R T❤ (@gotta_love_kstew) on

Η σχέση αυτών των δύο ήταν τόσο απίστευτη, που πολλοί θεώρησαν ότι ήταν ψεύτικη. Η ίδια η Stewart δήλωσε "Οι άνθρωποι ήθελαν τόσο πολύ εμένα και τον Robert μαζί, που η σχέση μας μετατράπηκε σε προϊόν. Δεν ήταν πλέον αληθινό αυτό." Παρόλα αυτά, δεν αρνήθηκε ποτέ την αλήθεια των συναισθημάτων τους. Πάντως, οι παραγωγοί του Twilight ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικοί προς αυτή τη σχέση.

Δείτε τη gallery: Οι τρυφερές στιγμές του Robert Pattinson και της Kristen Stewart

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.