CELEBRITIES

Αυτό είναι το αντικείμενο που έκλεψε η Sarah Paulson από το set του American Horror Story


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2018

abaca_639531_037.jpg

Η πρωταγωνίστρια και σκηνοθέτιδα του American Horror Story: Apocalypse, αποκάλυψε το αντικείμενο που πήρε από το σετ της σειράς. Προσοχή, ακολουθούν spoilers!

Στο τέλος της σειράς, ο χαρακτήρας της Paulson συστήνει δύο χαρακτήρες μεταξύ τους μέσω ενός πορτραίτου. Μέσω ενός post στο facebook, η Paulson αποκάλυψε ότι έκλεψε το πορτραίτο αμέσως με το που τελείωσε το γύρισμα της σκηνής. "Aυτό είναι το αντικείμενο που έκλεψα από το σετ. (Κυριολεκτικά γυρίσαμε τη σκηνή, το έβγαλα από τον τοίχο και το έβαλα στο αυτοκίνητό μου). Τώρα το έχω σπίτι μου. Αγαπημένη Myrtle Snow, φως και πυξίδα της Cordelia... Αγαπώ τη Frances Conroy με όλη μου την καρδιά. Θα μου λείψει η Cordelia, αλλά θα τη θυμάμαι κάθε φορά που το βλέπω", έγραψε η ηθοποιός.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Paulson ενσαρκώνει αυτό το ρόλο, καθώς είχε παίξει στην τρίτη σεζόν της σειράς, American Horror Story: Coven.

Δείτε τη gallery: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.