CELEBRITIES

Η κόρη του ιδρυτή των Zara, Marta Ortega, έκανε το "γάμο της χρονιάς"


The Jennettes

17 Νοεμβρίου 2018

1.png

H κόρη του Amancio Ortega, δισεκατομμυριούχου ιδρυτή της εταιρείας Zara παντρεύτηκε σήμερα. O γάμος της Marta Ortega με τον Carlos Torretta έγινε στην Ισπανία, με μία λαμπερή τελετή μεν, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας δε.

Η 34χρονη Marta επέλεξε να παντρευτεί τον 35χρονο Carlos με ένα εντυπωσιακό νυφικό Valentino, και οι πρώτες φωτογραφίες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα.

Ο Οrtega είναι ο πέμπτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, και ο γάμος της κόρης του δεν μπορούσε παρά να θεωρηθεί από τις ισπανικές εφημερίδες ως "Ο γάμος της χρονιάς". Στο σημερινό πάρτι, το οποίο θα γίνει στο Royal Yacht Club στην Κορούνια, αναμένεται να παρευρεθούν πάνω από 400 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η Αθηνά Ωνάση, και η η κόρη του Bruce Springsteen, Jessica.

Η Marta, η οποία είναι σύμβουλος στο δημιουργικό της Zara Women, έχει έναν γιο με τον αθλητή ιππασίας Sergio Alvarez Moya. Ο Carlos Torretta είναι ατζέντης μοντέλων και γιος σχεδιαστή μόδας.

Δείτε τη gallery: 5 ζευγάρια που ο χωρισμός τους εξελίχθηκε σε γάμο! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.