CELEBRITIES

"Δεν μπορώ να κάνω παιδιά αλλά δε σας το λέω για να με λυπηθείτε": H Jessie J μοιράστηκε την ιστορία της εν ώρα συναυλίας


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2018

abaca_486939_040_1.jpg

Σε μια πολύ ευάλωτη στιγμή, η τραγουδίστρια Jessie J μοιράστηκε κάτι πολύ προσωπικό με τους θεατές στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο.

"Πριν τέσσερα χρόνια έμαθα ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά.", είπε η τραγουδίστρια. "Και είναι εντάξει, θα κάνω παιδιά, εμπιστευθείτε με. Όταν ο γιατρός μου το είπε, η αντίδραση μου ήταν 'Όχι, με τίποτα!". Στη συνέχεια η Jessie J εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να μιλήσει για το ζήτημα στο νέο της τραγούδι, "Four Letter Word"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Personal #motherhood

A post shared by Luke (@luk3ja) on

"Δεν σας το λέω για να με λυπηθείτε. Είμαι μια από τα εκατομμύρια γυναικών και αντρών που το έχουν περάσει αυτό και θα το περάσουν αυτό, και δεν είναι κάτι που μας προσδιορίζει. Ήθελα να γράψω αυτό το τραγούδι για τον εαυτό μου -σε μια στιγμή θλίψης και πόνου- και για να δώσω στους άλλους ανθρώπους κάτι να ακούνε όταν έρχεται μια δύσκολη στιγμή."

Η Jessie ενθάρρυνε όσους ανθρώπους έχουν περάσει ή περνάνε κάτι παρόμοιο, θυμίζοντάς τους ότι δεν είναι μόνοι. Στο κοινό αυτής της βραδιάς βρισκόταν και ο Channing Tatum, με τον οποίο βγαίνει η τραγουδίστρια. Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία της, λέγοντας "Αυτή η γυναίκα έβγαλε την ψυχή της στη σκηνή του Royal Albert Hall. Όποιος ήταν εκεί υπήρξε μάρτυρας μιας ξεχωριστής στιγμής. Ουάου."

Δείτε τη gallery: 18 celebrities που είναι ίδιες με τις μητέρες τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.