CELEBRITIES

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος της πριγκίπισσας Beatrice;


The Jennettes

20 Νοεμβρίου 2018

20160609_zaf_l94_124_1.jpg

Η πριγκίπισσα Beatrice φαίνεται πως έχει καινούριο σύντροφο, και τα πράγματα ίσως είναι σοβαρά. Η 30χρονη πρικίπισσα βγαίνει τους τελευταίους δύο μήνες με τον Edoardo Mapelli Mozzi και οι πληροφορίες λένε ότι τον έχει ήδη γνωρίσει στους γονείς της, τον Δούκαι και τη Δούκισσα του York.

O 34χρονος Μοzzi είναι CEO της Banda Property, μιας εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων και εσωτερικού σχεδιασμού. Ο επιχειρηματίας (που θεωρείται ότι είναι πολυεκατομμυριούχος) ίδρυσε το 2007 την επιχείρηση που έχει στόχο της να βρίσκει στους πελάτες της τα πιο επιθυμητά ακίνητα του Λονδίνου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Mozzi έχει κάνει ήδη ένα γάμο και έχει έναν γιο 2 ετών.

Παρόλο που είναι ακόμα νωρίς, φαίνεται πως η Beatrice παρουσίασε τον Mozzi ως σύντροφό της σε ένα πρόσφατο πάρτι του Ινδού δισεκατομμυριούχου Lakshmi Mittal. Και υπάρχει ήδη συζήτηση για αραβώνα! Σύμφωνα με μια πηγή, το ζευγάρι έχει πάει μαζί διακοπές και ήδη τα πράγματα πηγαίνουν γρήγορα. 

Δείτε ακόμη: Ποια είναι η πριγκίπισσα που ντύνεται καλύτερα από την Kate Middleton

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.