CELEBRITIES

Η Madonna ανεβάζει σπάνια φωτογραφία με όλη της την οικογένεια για το Thanksgiving


The Jennettes

23 Νοεμβρίου 2018

abaca_306950_030.jpg

Όπως οι περισσότεροι Αμερικάνοι, έτσι και η Madonna πέρασε το Thanksgiving με τους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για αυτήν. Την Πέμπτη, η θρυλική τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φαίνονται και τα έξι παιδιά της Lourdes, Rocco, David, Mercy και τα δίδυμα Estere and Stella, με τα οποία πέρασε την Γιορτή των Ευχαριστιών στο Malawi.

Η Μadonna έχει κάνει τη Lourdes με τον πρώην σύντροφό της Carlos Leon, τον Rocco με τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie και έχει υιοθετήσει τον David, τη Mercy,και τις Estere και Stella από το Malawi. "Να γιατί είμαι περισσότερο ευγνώμων!" γράφει στη λεζάντα. "Τα παιδιά μου με έχουν οδηγήσει σε δρόμους και μου έχουν ανοίξει πόρτες που δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα περνούσα. Η φήμη, η περιουσία και τα σπασμένα ρεκόρ δε θα μπορούσαν ποτέ να ισοσκελίσουν αυτά που έχουν μεγαλύτερη αξία για εμένα", συμπληρώνει.  

Η Μadonna έχει ιδρύσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα Raising Malawi το 2006 και το επισκέπτεται πολύ συχνά. "Λόγω της δουλειάς μου και των ταξιδιών μου γύρω από τον κόσμο, των πραγμάτων που κάνω και των μερών στα οποία βρίσκομαι, τα παιδιά μου είναι πολύ ανοιχτόμυαλα για όλα, και είμαι πολύ περήφανη για αυτό".

Δείτε ακόμη: Τα hairstyles της Madonna είναι τόσο unique όσο και η μουσική της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.