CELEBRITIES

Η Victoria Beckham γίνεται Youtuber


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2018

20180619_zaa_nc34_0881.jpg

Η Victoria Beckham γιόρτασε τη 10η επέτειο της εταιρείας της. Πλέον η σχεδιάστρια είναι έτοιμη να αναλάβει μια νέα πρόκληση, ξεκινώντας ένα δικό της κανάλι στο Youtube.

Προσθέτοντας άλλο ένα βέλος στην ήδη εντυπωσιακή φαρέτρα της, η Η 44χρονη σχεδιάστρια θα μοιράζεται tutorials ομορφιάς και styling tips μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας. Η Victoria Beckham ανακοίνωσε το νέο αυτό κεφάλαιο με μια δημοσίευση στο Instagram, μαζί με ένα video από το London Fashion Week spring/summer 2019 που δεν είχαμε ξαναδεί.

Στο video η Victoria συνομιλεί με τον νέο fashion & beauty director του Youtube, Derek Blasberg για τα πλάνα της. Η Victoria ανακοινώνει ότι το νέο κανάλι της θα συμπεριλαμβάνει styling tutorials και πολύ δικό της υλικό και περιεχόμενο, ενώ αστειεύεται με τον Blasberg λέγοντας ότι θα περιλαμβάνει και αυτόν γυμνό, εφόσον αυτό είναι που αλήθεια θέλει πολύ ο κόσμος - κάνοντας παραλλήλως αναφορά σε τραγούδι των Spice Girls.

Πάνω από 20.000 άτομα έχουν ήδη εγγραφεί στο κανάλι της, στο οποίο ήδη υπάρχουν αρκετά video από catwalks, tutorials και συνεργασίες.

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.