CELEBRITIES

Τι συμβαίνει με τα δόντια του Karl Lagerfeld;


The Jennettes

26 Νοεμβρίου 2018

20160705_zaa_d20_173.jpg

Την Πέμπτη, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Fendi και της Channel, παρευρέθηκε στο τελετουργικό άναμα των Χριστουγεννιάτικων φώτων του Champs-Elysee στο Παρίσι. Ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός ανάμεσα στη δήμαρχο Anne Hidalgo και σε δύο μικρά παιδιά. Το χαμόγελό του όμως δεν έδειχνε καθόλου έτοιμο για τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Lagerfeld εμφανίστηκε με το συνηθισμένο του look, με κοτσίδα και μαύρα γυαλιά, όμως τα δόντια του έδειχναν από διαφορετικά έως απόντα.

Ένας εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι το fashion icon βρίσκεται στο μέσο θεραπειών σε σχέση με τα δόντια του, όμως ήθελε να τιμήσει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή του να παρευρεθεί στην τελετή. O Lagerfeld κράτησε το στόμα του κλειστό για μεγάλο μέρος της τελετής, αλλά υπάρχουν φωτογραφίες του στις οποίες το χαμόγελό του μοιάζει με πλήκτρα από πιάνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Lagerfeld #makeover #change #teeth

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Adler (@roberteccentric) στις

Yπό κανονικές συνθήκες, δε θα υπήρχε καν λόγος να σχολιαστεί ένας άνθρωπος 85 ετών, που είναι σε γενικές γραμμές σε πολύ καλή κατάσταση. O Lagerfeld όμως έχει υπάρξει αρκετά προκλητικός. Αφού έχει αποκαλέσει χοντρή την Adele και φτηνή τη Meryl Streep (τη Meryl!), επεσήμανε ότι η ληστεία που δέχτηκε η Kim Kardashian και απειλήθηκε η ζωή της ήταν δικό της λάθος. Αλλά δεν έφταναν όλα αυτά, καθώς τον Απρίλιο ο Lagerfeld επέπληξε κάποια αρσενικά μοντέλα γιατί δεν είχαν τέλεια δόντια. Ο σχεδιαστής, που δεν έχει δείξει αρκετή υπομονή με το #MeToo, υπονόησε ότι κάποια μοντέλα δεν ήταν καν αρκετά εμφανίσιμα ώστε να δεχτούν σεξουαλική παρενόχληση, λέγοντας "Για να είμαι ειλικρινής, αυτό που τους χρειάζεται είναι ένας καλός οδοντίατρος".

 

«Οφθαλμόν αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος», θα έλεγε κάποιος.

Δείτε ακόμη: Ο Karl Lagerfeld έστησε μια μικρή Ελλάδα για το catwalk της Chanel

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.