CELEBRITIES

Η φάρσα του Alex Rodriguez στη Jennifer Lopez είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα


The Jennettes

27 Νοεμβρίου 2018

abaca_635743_210.jpg

Από τότε που επιβεβαίωσαν τη σχέση τους το 2016, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez έχουν γίνει με διαφορά το καλύτερο celebrity ζευγάρι εκεί έξω. Αλλά αυτή η φάρσα του Rodriguez στο Thanksgiving τους ώθησε ακόμα πιο ψηλά στη λίστα με τα πιο αξιολάτρευτα ζευγάρια.

Φαίνεται πως η J.Lo και ο Α.Rod έχουν πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ - όπως αποδεικνύεται από ένα νέο video στο Instagram που ανέβασε ο πρώην παίκτης baseball, αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Rodriguez κάλεσε τον "master πνευματιστή" Lior Suchard να κάνει τη καλύτερη φάρσα στη σύντροφό του και τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά.

Στο video, η J.Lo μπαίνει σε μία τραπεζαρία με τον Suchard, όπου κάθονται πολλοί φίλοι τους. Αφού ο Suchard τους ακουμπά έναν έναν στον ώμο και χτυπά τα δάχτυλά του, εκείνοι πέφτουν στο τραπέζι με απόλυτο συγχρονισμό. Η αντίδραση της Lopez είναι απλά ανεκτίμητη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Φυσικά, είναι όλο στημένο και όλοι αρχίζουν να γελάνε, μαζί με τον Rodriguez. Μαζί τους φυσικά και η Lopez, που δε τη νοιάζει καθόλου που όλοι γελάνε μαζί της.

 

Δείτε ακόμη: H Jennifer Lopez και ο Alexander Rodriguez έκαναν μία αξιοζήλευτη εμφάνιση 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.