CELEBRITIES

Μάθαμε επιτέλους γιατί η Kim Cattrall απέρριψε το Sex and The City 3


The Jennettes

28 Νοεμβρίου 2018

cq5dam.web_.1200.675.jpeg

H ταινία Sex and The City δείχνει την iconic παρέα να μεγαλώνει και να μαθαίνει μετά το τέλος της σειράς. Όσο για το sequel του 2010, οι fans δεν το συζητούν καν. Οι φήμες γύρω από την τρίτη ταινία δεν σταμάτησαν ποτέ, ενώ ο λόγος που η Kim Cattrall αρνήθηκε να πάρει μέρος, αποκαλύφθηκε και τουλάχιστον ξέρουμε αυτό.

Όχι μόνο το Sex and The City 3 επρόκειτο να περιλαμβάνει ένα σενάριο που ο Mr.Big πεθαίνει και μετά ακολουθεί τη Carrie Bradshaw στην περίοδο θρήνου της, αλλά φαίνεται πως θα έδειχνε με άσχημο τρόπο τη Samantha Jones. Ενώ αποκαλύφθηκε πως η Cattrall, η ηθοποιός που έπαιζε τη Samantha και έχει μία μεγάλη διαμάχη με τη συμπρωταγωνίστριά της, Sarah Jessica Parker, δεν ήταν fan του ότι η πλοκή θα επικεντρωνόταν στο θάνατο του Mr.Big (άλλωστε, το franchise υποτίθεται πως αφορά τη φιλία των τεσσάρων γυναικών και όχι τη ζωή της Carrie), η Cattrall θεώρησε επίσης την ιστορία της Samantha προσβλητική προς το χαρακτήρα.

Απ' ότι φαίνεται, η ιστορία της Samantha θα περιστρεφόταν κυρίως γύρω από τον 14χρονο γιο της Miranda, Brady Hobbes, και τις σεξουαλικές του ανακαλύψεις στην εφηβεία. Για την ακρίβεια, ο έφηβος θα έστελνε γυμνές φωτογραφίες του στη Samantha. Το αρχικό ερώτημα είναι το ποιος θα έδινε το "ok" στο κομμάτι αυτό του σεναρίου; Το E! News αναφέρει πως η Cattrall "δεν ήθελε να παίξει στη ταινία εξαρχής", λόγω ανισότητας στους μισθούς, αλλά το "κακό σενάριο" ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δύο χρόνια πριν, η Cattrall είπε στο The Daily Record πως ένιωθε ότι το Sex and The City που ανταποκρινόταν στο κοινό στα τέλη των 90s πλέον είναι απλά κακόγουστο, παίρνοντας υπόψην τις κοινωνικοπολιτικές αλλαγές που βιώνει ο κόσμος αυτή τη στιγμή. "Πιστεύω πως το κλίμα έχει αλλάξει," είπε. "Να έχεις τέσσερις γυναίκες να μιλούν για βόλτες για ψώνια και να χαλάνε 400 δολάρια σε παπούτσια όταν οι άνθρωποι δεν έχουν να φάνε; Δε σημαίνει πως δεν το χρειαζόμαστε, αλλά νομίζω πως το εκκρεμές γέρνει προς διαφορετική κατεύθυνση".

 

Δείτε ακόμη: 15 πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι για το Sex and the City

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.