CELEBRITIES

Παντρεύεται ο Leonardo DiCaprio;


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2018

abaca_568365_032.jpg

Τα Χριστούγεννα έρχονται και μαζί τους και η εποχή που όλοι αρραβωνιάζονται. Η παραμονή και ανήμερα της γιορτής είναι ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς στιγμές για να κάνει κανείς την πρόταση και ο Leonardo DiCaprio μπορεί να είναι ένας από αυτούς φέτος. Αν είναι αλήθεια οι φήμες, δηλαδή. Είναι ζευγάρι με την Camila Morrone σχεδόν έναν χρόνο, αλλά αυτό είναι πολύ για τον DiCaprio.

Ο ηθοποιός και το 21χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκαν πρώτη φορά μαζί στις 18 Δεκεμβρίου του 2017 και σύμφωνα με μία πηγή "κοντά στο ζευγάρι" μπορεί να γιορτάσουν την επέτειό τους με ένα δαχτυλίδι. "Όλοι λένε πως μπορεί να παντρευτούν σύντομα," είπε η πηγή στο Us Weekly για το "πολύ σοβαρό" ζευγάρι.

Η μεγαλύτερη σχέση του ήταν μακράν με το μοντέλο Bar Rafaeli, με την οποία έβγαινε από το 2005 μέχρι το 2011. Η πιο πρόσφατη μεγάλη σχέση του εκτός από τη Morrone ήταν με το μοντέλο Nina Agdal, με την οποία χώρισαν τον Μάιο του 2017. Μία πηγή είχε πει τότε στο People πως ο DiCaprio "δεν είναι έτοιμος να παντρευτεί και να κάνει παιδιά".

Αλλά απ' ότι φαίνεται, αυτό έχει αλλάξει. Τον Αύγουστο μία άλλη πηγή είπε στο Us Weekly πως ο DiCaprio είναι "έτοιμος να κάνει παιδιά" και πως εκείνος και η Morrone "έχουν συζητήσει για αρραβώνα".

Φυσικά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ξεκινούν φήμες σχετικά με αραβώνες για γάμους για τον DiCaprio - και μάλλον ούτε η τελευταία.

 

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που τα αληθινά τους ονόματα θα σας εκπλήξουν

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.