CELEBRITIES

Γιατί η Mariah Carey λέει ότι δεν ξέρει τη Jennifer Lopez


The Jennettes

30 Νοεμβρίου 2018

abaca_511377_0251.jpg

Θυμάστε την επική στιγμή που η Mariah Carey ρωτήθηκε για την Jennifer Lopez και απάντησε ότι δεν την ξέρει; Πιθανόν όχι. Θα σας θυμίσουμε.

Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η pop star ρωτήθηκε για τη σχέση της με την ήδη πολύ επιτυχημένη τότε Jennifer Lopez, και η απάντησή της θεωρήθηκε μια από τις πιο ύπουλες κινήσεις στην ιστορία της pop. H Carey χαμογελάει αθώα και ως πραγματική diva, λέει ότι δεν γνωρίζει την JLo. To «I don't know her» λατρεύτηκε τόσο πολύ, που έγινε σημείο αναφοράς για όλες τις φορές που κάποιος θέλει να προσποιηθεί ότι οι αντίπαλοί του ή όσοι του είναι αντιπαθείς, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Λατρεύτηκε τόσο πολύ, που έγινε meme.

To αστείο εξελίχθηκε τόσο πολύ που και η ίδια η Mariah, χρόνια αργότερα, έβγαλε μια φωτογραφία με ένα ταμπελάκι που γράφει «δεν την ξέρω».

Στην πορεία των χρόνων (μέχρι και το 2016!), η Carey επέμενε ότι δεν ξέρει την JLo, με την οποία είχαν συναντηθεί αρκετές φορές. Η Lopez, από την άλλη έχει επισημάνει αρκετές φορές που οι δύο γυναίκες έχουν συναντηθεί, λέγοντας ότι η Carey «μάλλον είναι ξεχασιάρα». Φυσικά, την ίδια τακτική η Mariah την έχει ακολουθήσει και με άλλες νεαρές pop stars, όπως η Demi Lovato και η Ariana Grande.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Mariah κλήθηκε να μιλήσει για τη στιγμή που ο Guardian χαρακτήρισε «την πιο ύπουλη κίνηση ισχύος στην ιστορία της ποπ» και δήλωσε: «Προσπαθούσα να πω κάτι καλό, ή να μην πω τίποτα. Αλήθεια». Ίσως είναι η ιδέα μας, αλλά δείχνει ακόμα πιο ύπουλη όταν πάει να το εξηγήσει.

Δείτε ακόμη: Η Mariah Carey μοιράζεται προσωπικές της στιγμές στο Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.