CELEBRITIES

Ο Nick Jonas έκανε πρόταση γάμου στην Priyanka Chopra μετά από τρία ραντεβού


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2018

abaca_591209_023_1.jpg

Όλα τα βλέματα είναι στραμμένα στην Priyanka Chopra και στον Nick Jonas αυτό το Σαββατοκύριακο, όσο το ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει τη σχέση του επίσημη με έναν τριήμερο γάμο στην Ινδία. Και ενώ ο κόσμος ήξερε ήδη πως η ιστορία τους είναι πολύ ρομαντική, ο Jonas και η Chopra μόλις αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες του πώς έγιναν ζευγάρι.

Σε μία νέα συνέντευξη με την αμερικάνικη Vogue, ο Jonas εξήγησε πως έκανε πρόταση γάμου στη Chopra μετά από μόλις τρία ραντεβού, αλλά 1.5 χρόνο αφού γνωρίστηκαν. Το ζευγάρι συναντήθηκε πρώτη φορά στο πάρτι του Vanity Fair μετά τα Oscars 2017, όπου ο Jonas γονάτισε και της είπε: "Είσαι αληθινή. Πού ήσουν όλη μου τη ζωή;"

Ο τραγουδιστής είπε πως μιλούσαν με μηνύματα για λίγο, πριν εμφανιστούν μαζί στο Met Gala τον Μάιο, όπου και οι δύο φόρεσαν Ralph Lauren και πόζαραν μαζί στο κόκκινο χαλί, όχι όμως ως ζευγάρι. Ο Jonas και η Chopra δεν είδαν ο ένας τον άλλον για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι που συναντήθηκαν ξανά στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 2018. Μετά από αυτό, τα πράγματα προχώρησαν γρήγορα. 

Μετά από τρία ραντεβού, o Jonas πήρε την μητέρα της Chopra για να την ενημερώσει πως επρόκειτο να της κάνει πρόταση γάμου. Ο τραγουδιστής έκλεισε ένα ολόκληρο κατάστημα Tiffany & Co. στο Λονδίνο, έτσι ώστε θα μπορούσε να διαλέξει το τέλειο δαχτυλίδι και μετά την πήγε στην Κρήτη για τα γενέθλιά της. Ο Jonas εξήγησε πως περίμενε μέχρι τα μεσάνυχτα για της κάνει την πρόταση, έτσι ώστε η επέτειός τους να μην έπεφτε μαζί με τη μέρα των γενεθλίων της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

"Γονάτισα, ξανά, και είπα: 'Θα με κάνεις τον πιο χαρούμενο άνθρωπο στον κόσμο με το να με παντρευτείς;' Χωρίς πλάκα - έκανε πε΄ριπου 45 δευτερόλεπτα. 45 δευτερόλεπτα σιωπής".

Και μετά είπε: "Θα βάλω αυτό το δαχτυλίδι στο δάχτυλό σου τώρα εκτός κι αν έχεις κάποια αντίρρηση".

Την γλυκιά πρόταση γάμου ακολούθησαν μερικοί μήνες σχεδιασμού του γάμου, που θα έχουν ως αποτέλεσμα μία τριήμερη γιορτή στην Ινδία, όπου θα λάβουν χώρα δύο τελετές.

 

Δείτε ακόμη: H Sophie Turner είπε το "Ναι" στον Joe Jonas - και πρέπει να δείτε το δαχτυλίδι 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.