CELEBRITIES

O David Beckham κλέβει τα μυστικά ομορφιάς του από την Victoria


The Jennettes

7 Δεκεμβρίου 2018

abaca_637694_0231.jpg

Από ό,τι φαίνεται πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Victoria Beckham για το αψεγάδιαστο δέρμα του David.

"H προσέγγισή μου στην περιποίηση ήταν πάντα το να κλέβω τα προϊόντα της γυναίκας μου", δήλωσε ο σταρ. "Αυτό ήταν στην πραγματικότητα. Πάντα ήξερα πως ήθελα να δείχνουν τα μαλλιά μου και τέτοια, αλλά ήμουν και σε μια καριέρα όπου βρισκόμουν συνέχεια έξω. Εξαιτίας αυτού έπρεπε να προσέχω το δέρμα μου, αλλά ο τρόπος που το έκανα ήταν να κλέβω τα πράγματα της γυναίκας μου, επειδή ήξερα ότι έχει τα καλύτερα"

Η Victoria υποστηρίζει ότι το λαμπερό δέρμα είναι το μόνο πράγμα που χρειαζόμαστε, και σίγουρα έχει μεταφέρει αυτήν την πεποίθηση στην οικογένειά της. Πλέον, ο ίδιος ο David έχει αρχίσει να συνεργάζεται με εταιρείες καλλυντικών για την κυκλοφορία προϊόντων αντρικής περιποίσης. Παραλλήλως, μοιράζεται τα μυστικά και με τους τρεις γιους του. Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου δήλωσε ότι όταν οι δύο μεγάλοι γιοι του ξυρίστηκαν για πρώτη φορά, ήταν ο ίδιος που τους ανέλαβε, ενώ μάλλον το ίδιο θα κάνει και για τον τρίτο.

Δείτε ακόμη: Brooklyn Beckham- Chloe Moretz: H πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.