CELEBRITIES

H Jennifer Aniston εξομολογείται το λόγο που δεν παρέμεινε στους γάμους της


8 Δεκεμβρίου 2018

20160118_zaa_nc34_036_copy.jpg

Το αστέρι του Hollywood, Jennifer Aniston, έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Elle και μίλησε ανοιχτά για το λόγο που χώρισε από τον Justin Theroux αλλά και τον Brad Pitt.
Τον Φεβρουάριο του 2018, οι Aniston και ο Theroux ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μετά από δυόμισι χρόνια γάμου, λέγοντας σε κοινή δήλωση:
“Είμαστε δύο καλοί φίλοι που αποφάσισαν να χωρίσουν, αλλά ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη φιλία μας”.

Αν και η Aniston δεν ήταν παντρεμένη με τον Justin Theroux για πολύ καιρό, δήλωσε ότι εξακολουθεί να θεωρεί ότι αυτή η σχέση καθώς και ο προηγούμενος γάμος της με τον Brad Pitt ήταν δυο επιτυχημένοι γάμοι.

«Όταν οι γάμοι έληξαν, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχείς και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπήρχε στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας πια», εξηγεί η Aniston στο Elle. "Σίγουρα υπήρχαν συγκρούσεις και προφανώς δεν ήταν κάθε στιγμή φανταστική.

Στο τέλος, όμως, αυτή είναι η ζωή μας και πρέπει να τη ζήσουμε. Δεν θα μείνω σε μία κατάσταση από φόβο. Το φόβο του να είμαι μόνη. Ο φόβος του να μην μπορώ να επιβιώσω. Για να παραμείνεις σε ένα γάμο βασισμένο στον φόβο σημαίνει ότι ζεις με λάθος τρόπο", πρόσθεσε.

Δείτε ακόμη:

H Jennifer Aniston σκούρυνε τα μαλλιά της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.