CELEBRITIES

Γιατί η Amal Clooney επιτέθηκε στον Trump


8 Δεκεμβρίου 2018

cover.jpg

Η δυναμική δικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ θεωρεί ότι ο πλανητάρχης στηρίζει τα αυταρχικά καθεστώτα που ευθύνονται για τη φυλάκιση ή και τη δολοφονία δημοσιογράφων. 

Η Αμάλ Κλούνεϊ κατηγόρησε ευθέως τον Ντόναλντ Τραμπ ότι στηρίζει με τις πράξεις και τις επιλογές του αυταρχικά καθεστώτα, τα οποία ευθύνονται για τη φυλάκιση ή τη δολοφονία δημοσιογράφων. Η σαραντάχρονη δικηγόρος, η οποία ειδικεύεται σε υποθέσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά καιρούς έχει εκπροσωπήσει δημοσιογράφους που κρατούνται στη Μιανμάρ, στην Αίγυπτο και στο Αζερμπαϊτζάν, δεν δίστασε να κάνει τη σύνδεση ανάμεσα στην ρητορική του προέδρου των ΗΠΑ και στην ανατριχιαστική δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι, δημοσιογράφου της Washington Post, όπως αναφέρει δημοσίευμα των Times του Λονδίνου. «Ο αμερικανός πρόεδρος έδωσε σε αυτά τα καθεστώτα το πράσινο φως, παρουσιάζοντας τα ΜΜΕ σαν εχθρό του λαού» είπε χαρακτηριστικά στην τελετή των ετήσιων βραβείων της Ενωσης Ανταποκριτών των Ηνωμένων Εθνών, που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη. 

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε ακόμη:

Amal & George Clooney: Ερωτευμένοι όσο ποτέ! 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.