CELEBRITIES

Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της Kate και του William με τα παιδιά τους είναι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2018

abaca_600479_014_1_1.jpg

Το παλάτι του Kensington δημοσίευσε μία νέα φωτογραφία του πρίγκιπα William, της Kate Middleton και των παιδιών τους, η οποία πρόκειται να είναι και η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας για φέτος. Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Matt Porteous και δείχνει την οικογένεια σε ένα φθινοπωρινό πορτραίτο, ντυμένους με casual ρούχα και ποζάροντας δίπλα από ένα μεγάλο δέντρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι πραγματικοί stars της φωτογραφίας είναι φυσικά ο πρίγκιπας George, 5 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, ετών 6 και ο πρίγκιπας Louis, 7 μηνών. Το μεγαλύτερο απ' τα παιδιά - ντυμένος με ένα πουλόβερ, μπλε παντελόνι και μικρές γαλότσες - ποζάρει όρθιος πάνω στο κλαδί κρατώντας τους ώμους του μπαμπά του.

Η πριγκίπισσα Charlotte χαμογελά ντροπαλά ενώ στέκεται ανάμεσα στους γονείς της με ένα μπλε πουλόβερ, σκούρα μπλε φούστα και μποτάκια. Στο μεταξύ, ο πρίγκιπας Louis δείχνει πιο γλυκός από ποτέ στα χέρια της μητέρας του, φορώντας ένα ανοιχτό μπλε πουλόβερ, μπλε σορτσάκι, χοντρό καλσόν και μικροσκοπικά παπουτσάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Επίσης, αυτή είναι μία σπάνια εμφάνιση του Louis, αφού έχει υπάρξει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από τότε που γεννήθηκε, τον Απρίλιο. Έχει κάνει μόνο δύο δημόσιες εμφανίσεις, βγαίνοντας απ' το νοσοκομείο όταν γεννήθηκε και στη βάπτισή του τον Ιούλιο.

Η φετινή φωτογραφία των Cambridges είναι αρκετά πιο casual από την περσινή, όπου η τετραμελής οικογένεια ντύθηκε πιο επίσημα, με matching μπλε outfits στο παλάτι του Kensington.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Δείτε ακόμη: H Kate Middleton φόρεσε για πρώτη φορά τη διαμαντένια τιάρα της πριγκίπισσας Diana

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.