CELEBRITIES

"Αγνώριστη" η Khloe Kardashian μετά από φήμες για πλαστικές επεμβάσεις


The Jennettes

15 Δεκεμβρίου 2018

abaca_572164_019.jpg

Η Khloe Kardashian ανέβασε πρόσφατα μερικά videos στα Instagram stories της και μερικοί fans πρόσεξαν το πρόσωπο της reality star δείχνει λίγο διαφορετικό. Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του περιοδικού OK!, οι πιο πρόσφατες φωτογραφίες της Kardashian δημιούργησαν ένα debate μεταξύ των fans της σχετικά με το ότι έκανε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της.

"Πού πήγε η αληθινή Khloe... είσαι αγνώριστη," γράφει ένας fan στα σχόλια.

Από τα videos φαίνεται πως η Khloe βρισκόταν κατά τη διάρκεια μίας φωτογράφησης με την οικογένειά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Η Khloe έχει προκαλέσει διάφορες φήμες σχετικά με πλαστικές επεμβάσεις τις τελευταίες εβδομάδες, μετά από φωτογραφίες της στα social media όπου έδειχνε διαφορετική - αρκετά ώστε να μην είναι αποτέλεσμα Photoshop, όπως αναφέρει το Inquisitr. To Life & Style, επίσης, δημοσίευσε τα σχόλια ενός πλαστικού χειρουργού σχετικά με το νέο look της reality star, ο οποίος δεν είναι ο γιατρός της, αλλά ισχυρίζεται πως πιθανόν όντως να έκανε πλαστική επέμβαση.

Ο Dr. Norman Rowe, είπε: "Το νέο look της Khloe, είναι κάτι παραπάνω από εξειδικευμένη επεξεργασία στον υπολογιστή. Η Khloe έκανε ρινοπλαστική, fillers στα ζυγωματικά και ανύψωση φρυδιού με εγχείρηση ή Botox, μέσα στη τελευταία χρονιά," οπως αναφέρει το Life & Style.

 

Δείτε ακόμη: 9 celebrities που έχουν πει δημόσια πως έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.