CELEBRITIES

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο δώρο της Βασίλισσας Ελισάβετ στη Meghan Markle


The Jennettes

18 Δεκεμβρίου 2018

20180711_zaa_nc34_107_1.jpg

Όλοι δυσκολευόμαστε όταν πρέπει να διαλέξουμε δώρα για την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Σκεφτείτε όμως και τη βασιλική οικογένεια, που πρέπει να διαλέγουν δώρα ο ένας για τον άλλο. Τι μπορείς να πάρεις σε κάποιον που είναι διάδοχος του Αγγλικού Θρόνου;

Φαίνεται πως η Ελισάβετ έχει λύσει το πρόβλημά της, τουλάχιστον όσον αφορά τη Meghan Markle. Η Βασίλισσα λέγεται ότι θα κάνει δώρο στην Δούκισσα του Sussex μερικά από τα βασιλικά της καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων βασιλείας της, η Ελισάβετ έχει γίνει υποστηρίκτρια κάποιων σκοπών και κάποιων φιλανθρωπικών οργανώσεων, και αυτήν την τιμή σκοπεύει να κληροδοτήσει στην Meghan Markle.

Οι πηγές λένε ότι οι δύο γυναίκες έχουν συζητήσει αυτό το ενδεχόμενο πίνοντας το τσάι τους (είναι αυτή η πιο Βρετανική εικόνα που μπορείτε να κάνετε;), ανάμεσα σε συζητήσεις για το βασιλικό μωρό της Meghan. Δεν πρόκειται βέβαια για κάποια ιδιαίτερα σοκαριστική επιλογή, δεδομένου ότι η ίδια η Meghan έχει θελήσει να αναλάβει την υποστήριξη κάποιων τέτοιων οργανισμών, ενώ έχει ήδη κάνει κάποιες επισκέψεις στο Εθνικό Θέατρο και στην Καμπάνια για τη Γυναικεία Εκπαίδευση.

Η Βασίλισσα έχει μόνο 600 οργανώσεις που έχει αναλάβει να υποστηρίξει, οπότε έχει ήδη ξεκινήσει να μοιράζει αρμοδιότητες στους εγγονούς της και τις γυναίκες τους, για να ελαφρύνει το πρόγραμμά της.

Δείτε ακόμη: H Meghan Markle ντύνεται στα λευκά για την πρώτη της εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.