CELEBRITIES

Βάζει υποψηφιότητα η Angelina Jolie για πρόεδρος των ΗΠΑ;


The Jennettes

29 Δεκεμβρίου 2018

20180130_zaa_n230_025.jpg

Ακόμα μία μέρα ξημέρωσε, ακόμα μία celebrity μπορεί να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Η Angelina Jolie ανέφερε πως μία κίνηση πως την αμερικάνικη πολιτική μπορεί να βρίσκεται μέσα στα σχέδιά της για το μέλλον, συμπεριλαμβανομένης της θέσης της προέδρου της Αμερικής.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός και σκηνοθέτρια, μίλησε για το μέλλον της στην πολιτική σε μία συνέντευξη με τον Justin Webb του BBC για την εκπομπή Today, όταν μίλησε για θέματα που αγγίζουν την σεξουαλική βία, τα social media, την πολιτική στις ΗΠΑ και την παγκόσμια μεταναστευτική κρίση.

Η Jolie ρωτήθηκε για το αν υπάρχει το ενδεχόμενο να δώσει υποψηφιότητα για μελλοντική πρόεδρος και απάντησε: "Aν με ρωτούσες 20 χρόνια πριν θα γελούσα... Πάντα λέω πως πάω εκεί που με χρειάζονται, δε ξέρω αν κάνω για την πολιτική... αλλά έχω αστειευθεί και για το ότι δε ξέρω αν έχω έναν σκελετό μέσα στη ντουλάπα μου".

"Οπότε, είμαι ανοιχτή και εκεί έξω," συμπλήρωσε. "Μπορώ να αντέξω πολλά κι αυτό είναι καλό. Αλλά ειλικρινά θα κάνω ό,τι μπορώ για να φέρω πραγματική αλλαγή. Μπορώ επίσης να συνεργαστώ με κυβερνήσεις και με το στρατό, οπότε βρίσκομαι σε μία πολύ ενδιαφέρουσα θέση που μπορώ να κάνω πολλά".

Στο μεταξύ, μετά τα Golden Globes πέρισυ τον Ιανουάριο και την "καμπάνια" για να γίνει η Oprah πρόεδρος, φαίνεται πως αρκετοί celebrities σκέφτονται την πολιτική - και σίγουρα δέχονται την αντίστοιχη ερώτηση σε συνεντεύξεις.

 

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie έκανε μία εμφάνιση σαν πραγματική δούκισσα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.